ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Основните правила, които ще ви предпазят от надебеляване

Спазвайте ги стриктно и ще се избавите от сблъсъка с този проблем

Най-добре е да вземете превантивни мерки, преди да ви се наложи да водите тежка и дълга борба с наднорменото тегло.

Специалисти разкриват основните правила, които ще ви предпазят от напълняване. Разбира се съществуват различни теории за начина, по който да насърчим метаболитния процес, който няма как да не отбележим, че се влияе от доста странични фактори като възраст, пол, физическа активност, телесен състав и като цяло начина на живот, който водите.

Тук е моментът да споменем, че ако вече сте сложили някой и друг килограм, можете да се избавите от тях с помощта на БОДИЛАКС.

Ето и правилата, препоръчани от специалисти, които гарантирано ще ви избавят от напълняване:

Спазвайте ги стриктно и ще се избавите от сблъсъка с този проблем
Спазвайте ги стриктно и ще се избавите от сблъсъка с този проблем

Приемайте по 3 литра вода дневно, особено в горещините. Всички ние знаем, че големите количества вода предотвратяват риска от поемането на излишна храна, която пък води до напълняване.

Яжте големи количества зеленчуци
Те ще дадат тласък на метаболизма. Същевременно би било добре да намалите приема на брашно, захар, бързи закуски и различни пакетирани храни.
Поне веднъж в седмицата хапвайте бобови растения. Задължително приемайте ежедневно ядки, зехтин, кокосово масло и семена.

Размерът на порциите
Следете внимателно големината на порциите, които приемате, тъй като добрата фигура е тясно свързана с метаболизма. Предпочитайте храни, които са богати на селен, тъй като той е изключително важен за правилното функциониране на щитовидната жлеза. Можете да си го набавяте с храни като гъби, раци, бразилски орех, омари и др.

Поне по 10-15 минути на ден се излагайте на слънчева светлина, за да си набавите необходимото количество витамин Д и разбира се не на последно място – спортувайте, пише Блиц.

Както вече споменахме, ако сте натрупали излишни килограми, вашето спасение е БОДИЛАКС.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *