ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Знаете ли това тибетско упражнение за лечение на щитовидна жлеза?

Щитовидна жлеза – как да я излекувате със специално упражнение?

Това е една необикновена гимнастика за щитовидната жлеза, тибетско упражнение, което ще възвърне здравето и доброто ви самочувствие.

thyroid-health
Знаете ли това тибетско упражнение за лечение на щитовидна жлеза?

Това е и най-известното тибетско упражнение за лечение на щитовидната жлеза. Осигурява повишен притока на кръв към жлезата. Вследствие на това щитовидната жлеза започва да работи по-добре и по-леко.

Как да направите тази тибетска гимнастика?

1. Разтрийте дланите си добре, за да ги стоплите. След това внимателно поставете дланите върху щитовидната жлеза и да ги дръжте там в продължение на десет секунди.

2. Трябва да преглътнете три пъти. Ако чувствате устата си суха, отпийте три малки глътки вода.

3. Бавно издишайте.

4. Докато издишвате, наведете главата си напред и натиснете брадичката към гърдите си толкова силно, колкото можете. Дръжте брадичката си няколко секунди, без да дишате. Когато започнете да дишате, повдигнете брадичката. Нека главата да е плътно назад.

5. Дръжте главата си в тази позиция за известно време. След като започнете да издишвате, натиснете брадичката към гърдите си отново.

Щитовидната жлеза
Щитовидната жлеза

6. Докато брадичката е на гърдите ви, бавно завъртете главата си наляво и надясно, без да откъсва брадичката на разстояние от гърдите. По този начин се прави отличен масаж на щитовидната жлеза.

7. Повторете стъпки от 1 до 6. Движете главата бавно, не бързайте, отпуснете се. Не мислете за нищо.

8. Завържете масажа с първата стъпка.

Упражнението може да бъде направено в седнало или изправено положение. Необходимо е да го правите често, тъй като това води до подобряване на състоянието на щитовидната жлеза. Това е особено полезно за хипотиреоидизъм.

 

ти лайф билков чай
Билковият чай ТИ ЛАЙФ помага при проблеми с щитовидната жлеза!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *