Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Как мъжете унищожават спермата си!

Мобилните телефони унищожават спермата

Мобилните телефони имат отрицателно влияние върху мъжкия фертилитет и унищожават спермата.

Ново проучване показва, че мъжете, които държат мобилен телефон в джоба на панталона, по невнимание намаляват своите шансове да станат бащи. Предишни изследвания предполагат, че излъчваната от устройствата радиочестотна електромагнитна радиация, може да окаже отрицателно влияние върху мъжкия коефициент на плодовитост или по просто казано унищожават спермата.

унищожават спермата
Влияние на мобилните телефони върху качеството на спермата

Екип, ръководен от д-р Фиона Матюс, от Ексетърският университет, провежда систематичен преглед на констатациите от десет проучвания, включително и 1492 проби. Д-р Матюс заяви: „Това проучване показа убедително, че изложени на радиочестотни електромагнитни лъчения от мобилни телефони поставени в джобовете на панталона, има негативно влияние върху качеството на спермата. Това може да бъде особено важно за хората, които вече са на границата на безплодие. “
Например, последните данни намерени за Wi-Fi от лаптопите, показват също отрицателно влияние върху сперматозоидите. По-доброто разбиране на екологичните фактори върху качеството на плодородието, ще помогне за подобряване на лечението, и помощ за лицата, търсещи решение на безплодието.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *