Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Кой ви каза, че не можете да промените живота си?

Най-вероятно повечето от вас си мислят, че животът жестоко ги е прецакал

промяна живот И най-вероятно онези, които мислят така, действително са прецакани. Животът е такъв, какъвто е, защото това е вашия живот. Най-вероятно сте положили допълнителни усилия, за да го съсипете съвсем. Съвсем, но не и окончателно. Защото дори и от най-голямата мизерия има изход!

Вие – това съм аз! Но вие може да бъдете и аз такава, каквато съм сега – спокойна, уверена и сигурна в себе си. Преди по-малко от година не беше така, и аз не бях такава. Бях кълбо от нерви и стена от комплекси. Единственото сигурно нещо беше, че каквото и да направя, ще се проваля, няма да стане, или няма да се случи, защото… Защото това бях аз. Състоянието, в което бях, не беше депресия, не беше и стрес. Беше едно гигантско отчаяние и една неспирна умора.

За всичко това си имаше причина, естествено. Банална, тривиална, обикновена причина – също като мен. Любовта на живота ми си намери друга, стегна си багажа и си замина, като преди ми прати смс, че е решил да вземе живота си в ръце и аз някак не се вписвам. Затова и ме напуска.

Прочетох го. Веднъж, прочетох го и втори път. На третия прочит ревнах и не спрях цели два дни. На петия ден, след като го бях прочела, заспах. После последваха месеци, в които имах проблеми със съня, проблеми в работата, проблеми със съседите, проблеми със себе си.

И така – половин година. Не знам какво щеше да се случи с мен, ако не бях направила следното:

– смених не само квартирата, в която живеех, но и града
– изтрих и смених всички средства за комуникация, фейсбук, туитър, мобилен телефон

Започнах на чисто. Започнах отново. Загърбих миналото и продължих напред. И сега, от месец някъде, съм още по-добре, защото стигнах до извода, че трябва да подкрепя по някакъв начин изтерзаната си душа.

Neuro

Взех Неврохелт – чуден коктейл от китайски гъби. Казвам ви – Неврохелт е истински балсам за душата и тялото. Само месец е минал, а аз се чувствам чудесно – спокойна, уверена, отпочинала и силна. Радвам се, че се справих сама с всичко това. Радвам се, че навреме осъзнах колко скапано е положението, в което се намирам. Абсолютно съм доволна, че туширах нервния срив в зародиш и се разминах с антидепресантите и един Бог знае още какви неща…

Сега продължавам да взимам Неврохелт. Трябва да минат поне още два месеца, за да усетя истинския ефект от това лекарство. Дори не искам да гадая как ще се чувствам тогава и какво ще ми се случи. Не се и налага, защото знам, че ще е нещо хубаво!

Калина Монева от Стара Загора, 27-годишна, работя като офис-сътрудник в София

НевроХелт (NeuroHealth) действа благоприятно при стрес и безсъние. Допринася за здрава нервна система. Препоръчва се 2 пъти на ден, по 1 капсула, преди хранене. Консумира се с чаша вода. За максимален ефект се препоръчва приемът да продължи 2-3 месеца.

Инвестицията в здравето е най-добрата инвестиция!

За поръчки: 0885 49 20 82, 0877 90 45 79.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *