ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Има уникално средство, което ще ви подмлади само за 5 дни!

За това уникално средство сме чували всички, или поне повечето от нас, но не всеки е бил достатъчно мотивиран или дисциплиниран, за да го направи

постна храна
Има уникално средство, което ще ви подмлади само за 5 дни!

И все пак – има някои подробности, които трябва да знаете. Учени от Университета на Южна Калифорния, заедно с италианските си колеги от Института по молекулярна онкология разкриват уникално средство за подмладяване, което дава резултат само ако се спазва условието за 5 /пет/ дни.

По време на проучването, лекарите открили, че постната храна е в състояние да върне времето назад. За тази цел просто трябва да се следва специална диета, състояща се предимно от постни ястия. Методът все още се тества, но неговата ефективност не оставя никакво съмнение.

За да се възползваме от подмладяващия ефект на постните храни лекарите съветват да прекараме в постене 5 дни от месеца. След това ние трябва постепенно да намалим общия калориен прием. Първия ден калорийния прием се намалява с 15%, а в края на курса трябва да достигне 50%.

В основата на диетата трябва да бъдат зеленчуците – сурови, варени или обработени на пара. Може да се хапват постни супи. Задължително е да се пие чай – колкото можете и какъвто обичате. Не слагайте захар и по възможност избягвайте плодовете. На този етап учените са на мнение, че от плодовете може да се хапват само банани, зелени ябълки, лимон, диня и ананас.

Тази експериментална диета увеличава броя на регенеративните клетки, което води до забавяне на процеса на стареене.

Отдавна се знае, че постните ястия са полезни за физиологичното състояние на. Този подход към диетата, за увеличаване продължителността на живота, ще промени не само външния вид, но и значително ще подобри здравето – ще намали риска от развитие на проблеми със сърдечно-съдовата система, диабет и дори рак.

Положителните резултати се забелязват само три месеца след като сме 5-дневната разтоварваща система. Препоръчително по време на този решим да бъдем наблюдавани от лекар, казват учените.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *