ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Ако страдате от лениви черва – използвайте народната медицина и модерните средства

Не само през зимата, когато ядем повече суха храна, без пресни плодове и зеленчуци, хората страдат от лениви черва. Това се случва и през лятото

За да се избавите от ленивите черва, можете да използвате лекарства, но е по-редно да се доверите на народната медицина и на някои модерни средства.

Най-често употребяваното средство против лениви черва е зелен чай.

Зеленият чай е диуретик. Той предизвиква уриниране, но и разхлабва.

Друго лесно средство е на гладно да изпиете 1 чаша с топла вода, в която сте сложили 1 ч.л. домашен мед. Медът разхлабва, а топлата вода е полезно средство за прочистване на червата.

Ако ленивите черва се превърнат във ваше ежедневие, трябва да ядете накиснато ленено семе.

lenivi-cherva
Ако страдате от лениви черва, търсете начини да ги накарате да работят

Вечер слагате 1 с.л. ленено семе в 1 голяма чаша с вода. На следващата сутрин изпивате водата на гладно и изяждате омекналите семки ленено семе.

По този начин ще предизвикате вашите черва да работят и да се изчистят от екскрементите, които могат да предизвикат рак на дебелото черво, ако организмът ги задържа.  Докато кисне във вода, лененото семе отделя вещества, които провокират работата на червата.

Ако намерите в магазините наистина качествен зехтин, на гладно по 1 или 2 с.л. също ще предизвика ходене по нужда.

Освен, че трябва да ядете много пресни плодове и зеленчуци, заради тяхната целулоза, крушите са много добри, защото при доста хора те действат разхлабващо.

Но също така в менюто ви трябва да има кисело мляко, което е изключително полезно за микрофлората на червата и за тяхната работа.

Важно е да ядете супи и да пиете бульон. Супите помагат на стомаха да работи нормално, за лигавицата на стомаха, да се отделя нужното количество стомашен сок, за да може храната да бъде преработена бързо и качествено, а след това да премине през червата и да излезе вън.

Изброените по-горе начини за  подобряване работата на стомаха и за предпазване от лениви черва са лесни и всеки може да ги приложи в своето ежедневие.

Но не при всеки организъм действат. Затова е добре да използвате хранителните добавки Бодилакс, които са приготвени от изтъкнат български професор. Те подобряват работата на  стомаха и на цялата храносмилателна система, включително жлъчка и черен дроб, защото в тях има много видове български билки.

Когато храносмилателната система работи добре, човек не качва излишни килограми.

Бодилакс е с доказан ефект при запек!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От първия до “Ако страдате от лениви черва – използвайте народната медицина и модерните средства

  1. Христов каза:

    пиша,пиша, ама нема кой да отговори!! въпроса ми е: МОГА ЛЕ ДА УПОТРЕБЯВАМ БОДИЛАКС ПРИ
    ПОЛОЖЕНИЕ ЧЕ ПРЕДИ 1г.и 7м. бях опериран от рак на дебелото черво и сега имам ЗАПЕК! за сега
    съм на ДУФАЛАК,но изхождането става с огромни напъни на интервали!какъв е вашия съвет??мерси

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *