ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Знаете ли най-важните тайни за добро здраве? Научете ги сега!

Това са няколко изключително ефикасни средства за постигане не само на добро здраве, но и на добър живот.

pravila zdraveХладкият душ рано сутрин освежава

Може да ви се струва прекалено смело, но хладкият душ рано сутрин е изключително полезен. Струята масажира енергийните точки на тялото и повишава защитните сили на организма. В продължение на 5-8 минути редувайте топла с хладка вода. Резултатът ще бъде добро настроение и тонус през целия ден.

Чаша зелен чай за добро здраве

Всеки ден изпивайте по 5 чаши зелен чай и ще се чувствате чудесно, твърдят специалистите. Зеленият чай съдържа над 300 биологично активни вещества (витамини, минерали, антиоксиданти), необходими на организма в борбата му с болестите.

Ярките цветове зареждат с добро настроение

Учените са доказали, чеярките тонове зареждат с положителни емоции и укрепват имунитета ни, а бледите и тъмни цветове отслабват защитните сили на организма. Затова заложете на червеното, оранжевото, жълтото!

Здравето купува ли се с пари?

Кой казва, че здравето не може да се купи с пари? Може и още как! Особено в България! Освен това с достатъчно пари човек чувства стабилност в настоящето и увереност в бъдещето. А когато сме доволни от живота си, гледаме и напред в бъдещето с оптимизъм. Тогава и имунитетът ни се повишава бързо. Затова психолозите съветват да работим усилено, за да изкарваме достатъчно средства, които да ни позволят да се радваме максимално на живота и когато се разболеем, да можем да се лекуваме с най-съвременните средства на медицината!

Сексът – най-добрият стимулант

Доказано е, че хората, които правят секс минимум три пъти седмично боледуват 10 пъти по-рядко от останалите. Защо ли? Ами защото по време на оргазъм, в организма ни се отделят хормони, които стимулират защитните ни сили. Ако нямате партньор и самозадоволяването е полезно.

Променете навиците си, за да бъдете по-здрави!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *