ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Ето как по естествен начин да увеличите ръста си!

Ръстът се отразява много на вашия облик и на цялата личност. Това не е дефект, но по-високите хора са притегателен център сред народа. Хората, които са по-ниски чувстват колебание да изразят своето мнение, поради липса на самочувствие. Повечето хора притежават наследствени белези на ръста от своите родители, но винаги има начини да постигнете повече. Какво можете да направите, за да увеличите височината си естествено.

po visoki1. Нормален сън

Тъканите на тялото се регенерират чрез нормален сън. Това е задължително условие, защото почивката е много важна за вашето тяло. Децата, които растат и тийнейджърите трябва да имат най-малко 8-11 часа нормален сън всяка нощ, за да достигнат максимална височина. Топлата вана преди лягане подобрява качеството на съня.

  1. Редовни упражнения и спорт

Ако едно дете е физически активно тогава ръстът му със сигурност ще се увеличи по естествен път. Също трябва да се увеличи приемът на хранителни вещества, тъй като при спорт се нуждаете от повече енергия и издръжливост. Аеробика, тенис, крикет, футбол, баскетбол или стречинг упражнения са добър начин да поддържате растежа на тялото си. Това подобрява мускулите и детоксикира организма чрез изпотяване.

  1. Йога

Йога е сравнително по-лесен начин да се увеличи височината естествено. Нейните специфични пози улесняват освобождаването на растежните хормони в организма и правят мускулите ви здрави и силни.

  1. Поддържане на правилната поза

Неправилната поза също може да доведе до забавен растеж при децата. Правилната поза е да седите с изправен гръб на стола, да държите раменете си изпънати, брадичката повдигната и краката стъпили на пода. Вашият гръбначен стълб трябва да бъде изправен и когато се движите, само тогава вашата височина ще се подобри.

  1. Балансирана диета

Трябва да имате балансиран хранителен режим, състоящ се от всички важни витамини и минерали. Тя трябва да съдържа витамин D и протеини, които са добри за хормона на растежа. Храни като сирене, варива, постно месо и яйчен белтък трябва да бъдат добавени към вашата диета. Приемът на цинк и калций е задължително, защото недостигът на цинк води до забавен растеж при децата.

  1. Избягвайте вредните пристрастявания

Ако сте пристрастени към наркотиците и алкохола от ранна възраст, това води до забавен растеж и недохранване. В резултат на това не може да се постигне пълна височина. Ограничете приема и на кофеин.

  1. Силна имунна система

Повишавайте имунитета си като ядете много плодове, зеленчуци, бобови растения, пълнозърнести храни. Спортувайте редовно и избягвайте да ядете преработени и хидрогенирани храни.

Побитите камъни лекуват с магическа сила!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *