ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Кои са враговете на черния дроб и как да се лекуваме?

Черният дроб може да се сравни с филтъра. Без постоянната му работа токсините, които се образуват при разграждането на храната, алкохола и химическите вещества (като например лекарствата), постъпват директно в кръвта, отравяйки организма. Черният дроб също отговаря за обмяната на веществата: мазнини, белтъчини, въглехидрати, минерали, витамини. Веществата,  необходими за усвояването на мазнините, също се произвеждат в черния дроб. Ето защо проблемите с черния дроб са основната причина за много сериозни заболявания.

drobПървият враг на черния дроб е алкохолът. Редовната консумация на алкохол причинява възпаление на черния дроб (хепатит), затлъстяване (стеатоза) и цироза на черния дроб.

Вторият враг на черния дроб са „скритите“ отрови, които могат да навлизат в организма чрез храната: нитрати, хормони, антибиотици, консерванти, стабилизатори, емулгатори, овкусители, които се добавят към преработените храни по индустриални методи. Всички те най-неблагоприятно засягат черния дроб.

Третият враг на черния дроб е преяждането и небалансираното хранене, прекомерната употреба на протеини и мазни храни. Ако мазнината е повече от 30% от храната, тихо и неусетно се получава дегенерация на черния дроб и цироза.

Четвъртият враг на черния дроб са медикаментите. При различни хронични заболявания на пациентите им се налага да приемат голямо количество лекарства.

Ето защо, заедно с терапевтичните лекарства лекарите обикновено предписват специални средства възстановяване клетките на черния дроб – хепатопротектори. Нуждаят се от тях и тези, които по един или друг начин страдат от първите три врагове на черния дроб.

Хепатокс (HEPАTOX) е уникално средство за детоксикация на черния дроб, за подпомагане дейността на този важен орган, за балансиране на имунната система и подсилване ефекта от терапевтични програми.

Комбинацията от екстракти на бял трън, сибирски женшен и няколко вида гъби от Изтока с доказан терапевтичен ефект, е предназначена за извеждане на токсични натрупвания в черния дроб. Това се осъществява успешно независимо от техния произход – промишлени химикали, медикаменти или алкохол. Хепатокс повлиява осезаемо регенерацията на чернодробните клетки и неутрализирането на възпалителни процеси в жлъчката. Стабилизира функциите на черния дроб при остри и хронични хепатити, балансира мастната обмяна при стеатоза. Мобилизира цялостно имунната система на организма.

Това е най-вредната храна на света!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *