Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Ето това са 8-те тайни за добър имунитет!

Понякога се случва да нямаме сили дори да се вдигнем сутрин от леглото. Измъчва ни летаргия и сънливост. Причината за това състояние много често е намален имунитет и недостиг на витамини. Как да стимулираме имунитета си и да възстановим енергията и активността си? Това са 10-те тайни за добрия тонус и здраве!

1 – Движението е живот

Всеки лекар ще потвърди тази истина, разбира се, ако нямате противопоказания. Най-добре е да започнете с разходки, защото ходенето пеша е смятано за най-лесния и най-достъпен вид физическа активност. Най-добре е да се правят разходки около 2 часа на ден. Отидете в парка, и направете подарък на мозъка, който е постоянно в състояние на недостиг на кислород.

добър имунитет
За силна имунна система

2 – Храната

Втората тайна се отнася до диетата. Ние съветваме да консумирате полезните имуностимулиращи продукти, които включват:

Сушени плодове

Мед

Орехи

Чесън и кромид лук

Боб и леща

Кефир

Цитрусови плодове

Кисело мляко

Кисело зеле

Туршия

Ако сте решили да увеличите своя имунитет и след зимата, тогава обърнете внимание на чай от шипки, плодови напитки, екстракт от жълт кантарион.

3 – Масаж

Разбира се, можете да посетите и специалисти, но всъщност е добре да усвоите самомасаж. Той може да даде добър ефект, ако се масажирате редовно.  Така че, ако работите върху биологично активните точки на краката и ръцете, можете да активирате защитните процеси на организма.

4 – Закаляване

За засилване на имунитета и устойчивост против болести, по-добре е да започнете закаляването още през пролетта. Започнете с обтриване с хладка вода, като преминете постепенно към обтриване на ръцете и краката със студена вода. Ако се чувствате добре, в началото на лятото започнете с обливане на цялото тяло. Основно правило – не бързайте да влизате рязко под студения душ.

5 – Здравословен сън

Сънят има важна роля. Той помага да се подмладите, да се отпуснете, така че отделяйте специално внимание на времето за сън. Учените доказаха, че най-ценното време за сън е между 22:00 и 6.00 ч.

6 – Къпане

Почистването на кожата отваря порите и изхвърля токсините. Душът ще даде лекота на тялото ви. Особено през лятото трябва да се къпете всеки ден! Къпането не е само приятен ритуал, но и възможност да се „лекува“ имунната система, което я прави по-стабилна. Отличен избор е вана с билкови отвари. Можете да използвате морски зърнастец, дива роза, касис, малини. Съчетайте полезното с приятното – защитата на имунитета с ароматерапия.

7 – Добро настроение

Усмихвайте се, намирайте начини да се разсейвате със смешни случки и преживявания. Не гледайте новините по телевизията, а пуснете комедийния канал.

8 – Пийте имуностимулатори след съвет с лекаря

АФА е продукт за лечение и профилактика, получен от кламатските водорасли Аfanizomenon Flos Aguae- AFA . Науката е категорична, че това са първите живи организми на нашата планета – появили са се преди четири милиарда години! Природен биопродукт, който е обогатен естествено с органични минерали – калций, хром, кобалт, мед, желязо, магнезий, манган, калий, бор, фосфор, селен, натрий, сяра, титан, ванадий, цинк. Съдържанието е обусловено от факта, че тези синьо-зелени микроводорасли се развиват в Кламатското езеро – водите му идват от геотермални и вулканични източници. Характеристиката на AFA ги прави подобни на океанските водорасли, но без високото съдържание на йод. По този начин AFA се оказват подходящи и за хора, които имат проблеми с щитовидната жлеза.

Боринал за силна имунна система
БОРИНАЛ – за силна имунна система

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *