Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Лекарите предупреждават – ако човек хапе ноктите си, значи нещо го яде отвътре!

Владимир Малигин, ръководител на Катедрата по психотерапия в Московския медицински и дентален университет, обяснява: „Вероятно лицето в този момент чувства стрес. На него не му е комфортно. И това неприятно състояние може да бъде осъзнато и неосъзнато. “

Този навик се случва като правило при децата, защото родителите, според психолозите, не винаги вникват в същността на вътрешните проблеми на детето, а само искат да се отърват от техните външни проявления.

Юрий Шевченко, ръководител на Катедрата по детска психиатрия и психотерапия на Руската академия за следдипломно обучение, казва: „Аз съм от 40 години детски психиатър и родителите се обръщат към мен с различни оплаквания, но никой родител не каза: „Юрий Степанович, имам впечатлението, че детето ми е нещастно.“ Всеки се интересува само, че то не е старателно, че е разсеяно, хапе ноктите си, проявява нервност и така нататък. “

Но детството минава, а навикът си остава. В резултат на това човек се самонаранява и преодоляването на психичните последици става все по-трудно.

Отделно от всичко имате естетически грозни пръсти, които отблъскват противоположния пол … Разбира се, можете да отидете в салон за красота и да изградите изкуствени нокти, но няма да намерите решение на вътрешните си проблеми. Трябва да се обърнете към професионалист психотерапевт и да споделите проблемите си.

Уважаеми родители, вглеждайте се повече в проблемите на детето ви, за да не остане наранена душата му. Още по-трудно се решават такива проблеми през пубертета. Трябва да бъдете приятел с детето си, за да може то да споделя съкровени мисли и чувства с вас.

Плюсове и минуси на ноктопластиката

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *