ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Тази билка се препоръчва на хора, подложени на химиотерапия!

Сибирският женшен може да бъде използван като средство за цялостно укрепване на тялото и на имунната система. Той е ефективно билково подсилващо средство за борба със стреса, умората и изтощението, за трениращите спортисти, за предотвратяване на настинки и на грипни състояния, за хората, подложени на химиотерапия или лъчетерапия, както и за хората с хронични заболявания, като хронична умора, СПИН или фибромиалгия.

Сибирският женшен подпомага възстановяването и от нервни болести, като депресия, тревожност или нервен срив.

През 2003 г. група американски изследователи съобщават, че съчетание, съдържащо сибирски женшен, е безопасно ефективно средство за лечение на фамилната средиземноморска треска (периодична болест) – унаследено разстройство, отличаващо се с повтарящи се пристъпи на треска и на остра коремна болка.

Потребителите трябва да избират само висококачествени женшенови продукти на утвърдени

Сибирският женшен засилва имунната система
Сибирският женшен засилва имунната система

производители. През 1995 г. анализ на сп. „Консюмър Рипортс“ на 10 предлагани в САЩ женшенови продукти показва, че при няколко марки липсват активните съставки. Измамата с женшенови продукти става причина Американският съвет по ботаника да започне Програма за оценка на женшена.

Тя стартира през 1993 г. и извършва задълбочено изследване на женшеновите продукти, взема мерки за намаляване на невярната информация върху етикетите и за повишаване на потребителското доверие към женшеновите продукти.

Тъй като потиска апетита, специалистите препоръчват чай от женшен на хора, които страдат от наднормено тегло и искат да отслабнат.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *