ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Рецепти при пигментни петна: резултатът ще надхвърли всички очаквания!

Кожният пигмент меланин понякога е коварен и се образуват на пигментни петна

Докато някои хора живеят мирно и не знаят за съществуването му, други често имат проблеми с кожата, като пигментни петна. Промени, свързани с възрастта, хормонални промени, излагане на слънце, проблеми с храносмилателния тракт, генетично предразположение – всичко това може да бъде причина за прекомерната пигментация на кожата. Лунички, бенки и обширни тъмни петна – това е резултат от координираната работа на всички неблагоприятни фактори. Има различни козметични средства, предназначени да победят пигментацията. Някои инструменти са много ефективни, други не работят. Преди да си купите козметика за значителна сума, опитайте някоя от маските, които ви предлагаме. Всички те са пробвани и доказано ефективни.

1. пигментни петнаМаска от магданоз

Корени или листенца магданоз се смилат на гладка каша и се нанасят върху почистено лице. Оставете за половин час. След измиване на маската се слага овлажняващ кожата крем. Магданозът изсветлява кожата и я прави гладка.

2. Маска от магданоз и сметана

Тази комбинация е идеална за суха кожа. Магданозът, който се смила по същия начин, както на първата рецепта, се смесва със заквасена сметана. Нанесете маската на лицето за около половин час. Правете тази маска не по-често от два пъти в месеца.

3. Бульон от лимонова кора

Изберете хубав, здрав лимон. Направете бульон от кората, като залеете наситнените парченца лимонова кора с една чаша вода и оставете да заври. Третирайте с този тоник кожата на лицето по три пъти на ден, като се обръща специално внимание на проблемните зони.

4. Маска с лимон и нишесте

Разтворете половин супена картофено нишесте в сока на един лимон. Оставете тази кашичка върху лицето си за около половин час. Ако имате усещане за парене, най-добре е да измиете маската – тази рецепта не е подходяща за много чувствителна кожа.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *