ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Храна за столетници: вкусна рецепта за лимонена извара за всички любители на здравословното хранене

За ползите от сиренето знаят всички

лимонена извара Но колко от вас са чували за чудната лимонена извара и нейните изключителни ползи за здравето? Лимонената извара има редица лечебни свойства: тя подобрява мозъчната функция и настроението, укрепва сърцето, костите и ставите, подобрява имунната система и се препоръчва за лечение на депресия и апатия.

Много столетници смятат, че благодарение на лимонената извара, те могат да живеят по-дълъг живот, и пак благодарение на лимонената извара, подобряват здравето си. Лимонената извара се приготвя лесно. Полезна е за здравето именно заради здравословните процеси на ферментация, които осъществява. Този невероятно вкусен продукт е много силен пробиотик.

Какво е нужно, за да се направи лимонена извара?

1 литър мляко;
1 лимон.

Сложете съда с млякото на слаб огън. Когато млякото се затопли, без да кипи, изсипете сока на един лимон, бързо разбъркайте и веднага изключете котлона.

Разделете изварата от суроватката като използвате тензух или цедка. И това е всичко. Може да не добавяте сол. По желание можете да добавите заквасена сметана или мед.

След като е готова, лимонената извара се съхранява в хладилник и се използва за закуска.

Споделете с приятелите си рецептата за тази вкусна лимонена извара – любимата храна на столетниците!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *