Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Красиви и здрави с продукти от кухненския шкаф

Можем да поддържаме красотата и здравето си с онова, което се намира в нашата кухня

koja-lice Килерът и хладилникът ви съдържат множество източници на красота, които при това няма да обременят бюджета ви. Лимонът и ананасовият сок се справят с разширените пори и петната. Прилагайте лед с анасон или лимонов сок, за да намалите подутините и зачервяването – по 15 мин. на сеанс.

Изчистете лицето с помощта на лимон. Направете ексфолиант от захар на кристали, плодове и семена. А мъртвите частички кожа от краката премахнете със сол.

Можете да си направите тоник от розова вода. Смесете авокадо и мед за омекотяване на кожата. Направете маска за лицето от зряло манго и бадеми, шоколад и мед или моркови, краставица, мляко и мед или от портокал и йогурт.
Захар и кафе в равни пропорции служат за скраб за овлажняване на кожата през нощта.

Кипнете вода с 1 ч.л. сол или с половин чаена лъжичка сода за хляб (ако нямате чувствителна кожа). Дръжте лицето над парата в течение на 30 мин., като покриете главата с хавлиена кърпа. Содата за хляб има свойството да премахва мъртвите клетки, солта дезинфекцира и прочиства кожата.

Някои решения ви очакват в кухнята: използвайте краставици, за да намалите „торбичките“ под очите. Известен метод са и употребяваните чаени пакетчета за отстраняване на черни кръгове под очите. Поставете два памучни тампона в чашка студено мляко, след което ги поставете на очите за 5 мин.

И една малка тайна: преди важна среща, от каквото и да е естество, направете си смути от един банан и сока на един портокал. тази вълшебна напитка не само мигновено ще върне блясъка на кожата ви, но ще ви направи спокойни, уравновесени и внимателни.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *