ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Слънчевото изгаряне води до сериозни проблеми

Вземете превантивни мерки срещу опасното слънчево изгаряне

В сезона на отпуските слънчевото изгаряне е най-често срещаният проблем.

Специалистите съветват да бъдете много внимателни на плажа, тъй като слънцето взема много повече жертви от войната по пътищата.

Резултатите от статистиката сочат, че слънчевите бани крият много повече опасности от шофирането и доказателство за това е лавинообразното увеличение на заболелите от рак.
Вероятно ще се запитате какво общо имат злокачествените заболявания със слънчевите лъчи. Имат и то много. През миналата година броят на жертвите от опасни кожни заболявания се е увеличил неколкократно, а добре знаете, че прекален дългото излагане на слънце крие сериозни опасности.

Вземете превантивни мерки срещу опасното слънчево изгаряне
Вземете превантивни мерки срещу опасното слънчево изгаряне

Освен парещите слънчеви лъчи, сериозен „принос” към рака на кожата имат и солариумите.
Видният германски дерматолог Уфе Щрау твърди, че ултравиолетовите лъчи увеличават темповете на развитие на рак на кожата.
За да се защитите от жаркото слънце и вредните ултравиолетови лъчи, най-добре е да вземете превантивни мерки като се намажете предварително със слънцезащитен крем и не прекалявате с времето, в което сте изложени на слънце, пише ezine.bg.

Ако все пак се стигне до изгаряния, млякото и млечните продукти, са идеално средство за спешна помощ. Намажете засегнатите места и малко след това ще усетите облекчение.
Същата работа може да ви свърши и ябълковият оцет, ако нямате мляко под ръка.
Малко известен факт е, че настърганите картофи помагат при всякакъв вид изгаряния, в това число и слънчеви, пише ladyzone.bg.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *