Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Този човек е правил 7 упражнения, 1 месец, всеки ден и болките в гърба изчезнали безследно!

Болките в гърба са бич на нашето време, от който страдат много хора

Е, ако можете да седите пред компютъра в правилната позиция, това намалява натоварването на гърба. Добре организираното място за работа е първата стъпка да се отървем от болките в гърба. Важно е също така да се правят упражнения, които ще укрепят мускулите на гърба.

Предложеният набор от седем упражнения се правят всеки ден, като това отнема 20 минути. Сами ще се убедите, че само месец, след като сте ги правили редовно, болката в гърба не само ще отшуми, но и ще изчезне безследно. Разбира се, това не означава, че трябва да престанете да правите упражненията, даже напротив – колкото по-редовно, толкова по-голям ефект.

1. Легнете на пода и сгънете коляното към гърдите. Задръжте в тази позиция 20 секунди. Повторете 3 пъти за всеки крак.
1
2. Направете напад, сложете ръце върху коляното и отпуснете тялото с цялата тежест. Дръжте така за 20 секунди. Може леко да пружинирате. Сменете крака и направете упражнението 3 пъти.
2
3. Положението е изправено, единият крак е свит в коляното. Опъвайте колкото е възможно, бройте до 20, сменете крака и повторете упражнението.
3
4. Това упражнение представлява усукване, което има за цел да изпъне мускулите на гърба. За начинаещите е доста трудно, но след няколко упорити опита се постига същото положение, което виждате на снимката. Пак трябва да задържите за 20 секунди, да изпънете тялото и да повторите 3 пъти.
4
5. Легнете по гръб. Дясната ръка се слага на корема, тялото се усуква и левия крак се слага над дясното коляно, както е показано на снимката. Главата също се държи в дясно, но ако ви е трудно, може да остане и свободна позиция. 20 секунди, сменете крака и направете три повторения.

6. Легнете по гръб. Изпънете десния крак и дърпайте нагоре. Краката са в контрашпиц. Задръжте така 20 секунди. Разтягайте не само мускулите на крака, но и на гърба. Сменете крака и повторете 3 пъти.

7. Обърнете се към стената, подпрете с ръце. Навеждайте тялото, като главата трябва да бъде на едно ниво с ръцете. 10 секунди стойте наведени, 10 секунди изправени. Повторете 3 пъти.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *