Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Доказано! Тамянът изтребва раковите клетки

В скоро време тамянът може да се превърне в лекарството панацея при ракови заболявания

Тамянът е панацеята, която изтребва успешно раковите клетки.

Екип учени от университета в Лестър са стигнали до извода, че ароматната дървесна смола (тамянът), която се използва при религиозни церемонии е отличен лек при рак на яйчниците.
Изследователите са открили, че химикалите, които се съдържат в тамяна унищожават успешно злокачествените тумори.

„The Daily Mail” отбелязва, че често пъти ракът на яйчниците бива диагностициран в напреднал стадий, когато вече е твърде късно да се помогне. Поради тази причина това заболяване е най-смъртоносното сред гинекологичните видове рак.

тамян
В скоро време тамянът може да се превърне в лекарството панацея при ракови заболявания

Статистическите данни сочат, че коварната болест се нарежда на пето място в списъка с причинителите на смърт при представителките на нежния пол и е водеща причина за смърт сред злокачествените заболявания.

И докато учените все още се лутат из лабиринтите в търсене на лека панацея за коварните ракови заболявания, то на българският пазар вече има продукт, който е доказал свойствата си при лечението на рак и това е витамин b17-kompleks.
В една капсула от този вълшебен витамин се съдържат редица полезни съставки, които ще ви помогнат да спечелите тежката битка с рака.

Тамянът пък е с доказани противовъзпалителни свойства, което дава надежда на учените, че наистина може да се окаже чудодеен лек срещу коварния рак на яйчниците.
Освен това той може да изцери и най-тежките гнойни рани, а димът от тамян има мощно антидепресивно действие, пише zajenata.bg.

Що се отнася до коварния рак обаче, витамин b17-kompleks си остава най-сигурният начин за спечелването на тежката битка с него.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От първия до “Доказано! Тамянът изтребва раковите клетки

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *