Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Диета “ Японско чудо “ светкавично топи килограмите!

Тоталният хит сред диетите – японско чудо, набра огромна популярност преди повече от 6 години, а днес е по-актуална от всякога. С наближаването на летния сезон неизбежно се появяват стотиците теми и коментари във форумите с търсене на съвет как да отслабнем.

Две седмици – само толкова са ви необходими, за да изваете наистина секси тяло, а заедно с него и самочувствие, което ще вземете със себе си на плажа, пише в. „Телеграф“. Режимът на японското чудо е драстичен, но и доказано ефективен. Според последователите на диетата, ако спазвате стриктно съветите и препоръките, може да свалите от 5 до 10 кг. и то дълготрайно. Много от дамите, които са се доверили на този начин на хранене, споделят, че са запазили невероятните резултати в рамките на цели 3 години. Разбира се, различната възраст, телосложение, структура и метаболизъм се влияят по различен начин от диетите, затова всеки път, преди да предприемете такава стъпка, е добре да се посъветвате с вашия лекар и диетолог. Ако все пак решите да следвате някакъв хранителен режим, но по време на него се почувствате зле – спрете го

С японската диета се отслабва бързо
С японската диета се отслабва бързо

незабавно.

Правила

Защото истината е, че японското чудо не е никак лесно, дори напротив – спазват се строги правила, които обаче ви гарантиран незабавен и видим ефект. Алкохолът е забранен. Никакви алкохолни и безалкохолни, газирани и подсладени напитки не са позволени през периода на диетата. Сутрешната ви закуска е под формата на кафе или чай, но без захар или други добавки. Единствено през втория и деветия ден от диетата към напитка можете да добавите и един сухар. През петия и дванайстия ден пък се пропуска вечерята. Друга категорична забрана по време на диетата е солта. За сметка на това обаче се препоръчва сериозно количество вода. Минималната дажба е 1,5 л. дневно. Колкото повече, толкова по-добре.

Резултати

Менюто е едно и също и за двете седмици. Първият ден е като осмия, вторият като деветия и т.н. Ако искате да постигнете желаните резултати, следвайте стриктно диетата, но ако все пак огладнеете между храненията, хапнете зеленчук или плод. След като приключите с режима, задължително направете захранване. Изхвърлете от менюто си пържените и тестените храни. Хапвайте здравословно и вкарвайте постепенно в менюто си нещата, от които сте се лишавали. Не трябва да повтаряте диетата през следващата половин година. Ако спазвате всичко това, японското чудо ви гарантира от 5 до 7 кг по-малко още през първите седем дни на режима. През втората седмица пък ще отслабвате с около половин килограм дневно. Така само за 14 дни ще влезете в секси лятна форма и с увереност ще облечете банския си костюм.

1-ви и 8-и ден:
Закуска: Кафе или чай без мляко, захар и подсладители
Обяд: Две твърдо сварени яйца
Вечеря: Печено пилешко месо с гарнитура зелена салата с лимонов сок и много малко зехтин

Ден 2-ри и 9-ти:
Закуска: Кафе или чай без мляко, захар и подсладители + 1 сухар
Обяд: Две твърдо сварени яйца
Вечеря: Парче шунка, салата от домати и краставици и чаша кисело мляко

3-ти и 10-и ден:
Закуска: Кафе или чай без мляко, захар и подсладители
Обяд: Плодове или зеленчуци по избор
Вечеря: Две твърдо сварени яйца

4-ти и 11-и ден:
Закуска: Кафе или чай без мляко, захар и подсладители
Обяд: Две сварени яйца и чаша сок от моркови
Вечеря: Отново две сварени яйца, парче шунка и зелева салата

5-и и 12-и ден:
Закуска: Кафе или чай без мляко, захар и подсладители
Обяд: Печена риба с гарнитура от домат
Вечерята се пропуска

6-и и 13-и ден:
Закуска: Кафе или чай без мляко, захар и подсладители
Обяд: Две парчета пилешко месо, най-добре печено
Вечеря: Две твърдо сварени яйца и един морков

7-и и 14-и ден:
Закуска: Кафе или чай без мляко, захар и подсладители
Обяд: Парче печено месо и плод по избор Вечеря: Няма ограничения.

Хранителна добавка за лесно отслабване

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *