ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Д-р Томас Кимбер алармира: Прилепналите дънки крият множество опасности за здравето

Млада дама е нанесла сериозни увреждания на долните си крайници

Специалисти алармират, че прилепналите дънки крият множество опасности за здравето.

Лекари установили, че именно те са станали причината за припадъка на млада жена, както и за обездвижването на четири деца.

35-годишната дама е забавила сериозно кръвоснабдяването на долните си крайници и е нанесла сериозни увреждания на нервните клетки по тях.

И всичко това в резултат на продължително носене на тесни дънки.

Краката й били подути до такава степен, че се наложило медиците да режат дънките, за да могат да ги освободят.

прилепнали дънки
Д-р Томас Кимбер алармира, че носенето на твърде прилепнали дънки наистина може да нанесе сериозни поражения върху здравето

Първите проблеми от прилепналите дънки започнали да се усещат в палците, а по-късно се предали и по останалата част от краката.

Краката на младата жена отказали и тъй като не успяла да се изправи се наложило да седи в продължение на няколко часа на едно място, докато я открият.

Медицинският екип, който се заел с потърпевшата установил, че прилепналите дънки са нанесли сериозни увреждания – прекъснали мускулни влакна и наранили някои от нервните клетки на долните крайници в резултат на продължителния натиск.

Те посочват, че на практика тялото й било подложено на легендарния „отделен синдром”, при който се губи връзка с крайниците и те спират да работят.

Д-р Томас Кимбер алармира, че носенето на твърде прилепнали дънки наистина може да нанесе сериозни поражения върху здравето, пише pik.bg.

Следващият път, когато избирате поредните си прилепнали дънки в магазина се замислете дали сте готови да платите високата цена, лишавайки се от здраве, само и само да изглеждате добре, докато просто можете да си купите малко по-свободни дънки.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *