Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Това е истината за отслабването през нощта + РЕЦЕПТА

Истината за отслабването – учените съобщиха лесен и вкусен начин да се освободим от излишните килограми докато спим – Чаша какао или горещ шоколад преди лягане…

cocoa Чаша какао или горещ шоколад преди лягане помага да се отървете от допълнителните килограми. Тези напитки съдържат полезни съединения – флавоноиди. Те намаляват нивото на триглицеридите в кръвта, пише „Medikforum„.

В резултат на това кръвоносните съдове стават по-гъвкави и кръвния поток се подобрява. Благодарение на това ускоряване на обмяната, клетките се обновяват и всички вредни вещества бързо се отделят. Тези промени помагат за намаляване на теглото и предпазват от възпаление, което води до диабет.

Положителният ефект се забелязва след 10 седмици употреба на какао или горещ шоколад час преди лягане. Напитката трябва да съдържа какао и по-малко захар, като е задължително да замените вредната бяла захар с по-здравословен вариант. Между другото, наскоро изследователите доказаха, че от присъствието в менюто на биологично активни съединения, като флавоноидите, зависи ефективността на диетата. Учените са установили: комбинация от шоколад и диета с ниско съдържание на въглехидрати помага на хората, които искат да намалят теглото си, да постигнат най-добри резултати.

Ето и рецептата за вашето вечерно какао:

  • 1 чаша бадемово мляко
    2 супени лъжици какао
    1 супена лъжица кленов сироп

Какаото се разбърква с малко вода и съвсем малко кокосова захар, така че да се разтвори, след което се добавя към бадемовото мляко и кленовия сироп. По желание може да добавите ванилия или канела, като за предпочитане е и двете подправки да са на пръчици. Не е необходимо да ги трошите много, и няколко парченца са достатъчни.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *