ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

НОВАРИКС / NOVARIX

Съдържа микронизирана пречистена фракция от флавоноиди – диосмин, хесперидин, диосметин, линарин, както и колаген и еластин

Предназначение

новарикс
Новарикс пази здравето на вените!

НОВАРИКС е продукт от нов тип, който подобрява тонуса на венозните стени и ги поддържа еластични и здрави. Предназначен е за потребители в повишен риск от развитие на венозни заболявания; предотвратява разширени вени, хемороиди, отоци и синдрома “тежки крака” при работещи дълги часове в седнало положение или прави.

Ролята на флавоноидите е да стабилизират антиоксидантната защита на организма. Подобряват клетъчното хранене, стабилизират кондицията на клетъчните обвивки. Оптимизират състоянието на кръвоносните съдове и активират функциите на венозните клапи.

Колагенът укрепва стените на кръвоносните съдове; когато е в достатъчно количество, той поддържа кръвоносната мрежа здрава и устойчива на стрес и увеличени натоварвания.

Еластинът гарантира гъвкавостта и устойчивостта на кръвоносните съдове, предпазва ги от втвърдяване и намалява риска от разкъсвания при високи натоварвания, продължително стоене в изправено положение и резки физически усилия.

Как се приема

НОВАРИКС се приема по специална схема, като лечебният модул може да продължи до три месеца. Първоначално се вземат 3х2 таблетки в продължение на четири дни, след което 2х2 таблетки за три дни. След началната фаза следва поддържащата терапия при режим 2х1 таблетка дневно за 30 до 90 дни.

Възможни нежелани ефекти

Няма регистрирани странични ефекти с негативно въздействие върху потребителите.

Кога НЕ БИВА да се приема

Не се препоръчва при свръхчувствителност към някой от компонентите.

Взаимодействие с други медикаменти

Възможни са взаимодействия с аспирин и антикоагуланти – това изисква потребителят да предупреди лекуващия, ако предложената терапия с НОВАРИКС трябва да се съвмести с тях.

Такова предупреждение е необходимо и при действаща терапия с метронидазолови лекарствени препарати.

Усреднена цена в аптеките – 9.50 лв за опаковка от 30 таблетки х 650 мг

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *