ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Проф. Петър Манолов разработи уникален натурален продукт против ужасния запек

Нискокачествената храна, с която се храним, нередовното ядене и огромният стрес, на който сме подложени, причинява запек. Проф. Петър Манолов ни спасява от него

Известният учен проф. Петър Манолов сътвори едно истинско чудо, което е познато под името Бодилакс.

Това е хранителна добавка, приготвена изцяло от натурални продукти и е страхотен бич за неприятния запек.

Бодилакс помага на храносмилателната система да функционира правилно. Това важи за задстомашната жлеза, която трябва да отделя нужното количество инсулин.

Отделянето на стомашен сок, който помага храната в стомаха да бъде смляна равномерно.

petar-manolov
Проф. Петър Манолов създаде Бодилакс, който ще ви избави от неприятния запек

В рецептата на Бодилакс, с когото забравяте за неприятния запек, проф.  Петър Манолов е включил ленено семе, кори oт зърнастец, плодове от резене, плодове от анасон, казанлъшка роза, листа от касия, корени от ревен.

Когато бъдете сполетени от злото наречено запек, трябва да пиете само по 2 от капсулите на Бодилакс, след като се нахраните.

Не подминавайте с лека ръка появата на запек, защото той крие огромни рискове за вашето здраве.

Целта на фекалиите е да изчисти целия организъм от отпадъчните продукти, след като от храните са били използвани всички полезни вещества, микроелементи, минерали, соли и други.

Когато ритмичността на отхожданията е забавена и се образува запек, по този начин вредните вещества остават в дебелото черво. Те са токсични и могат да причинят рак.

При запек самите екскременти стават доста по-твърди и тяхното отделяне от тялото предизвиква много по-голяма болка, отколкото тези с нормална консистенция.

Затова е важно, когато започнете да страдате от запек, да използвате хранителната добавка на проф. Петър Манолов Бодилакс.

Бодилакс
Бодилакс

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *