Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Невероятна напитка сваля килограми и дарява свежест в жегата

Този приятен и здравословен коктейл регулира нивото на мазнините, предпазва артериите от стесняване и ги отпушва

лимон Редовната употреба ще предпази черния дроб, ще прочисти жлъчката и ще държи настинките далеч от вас. Благодарение на редовната употреба на този уникален еликсир ще засилите имунната система и ще станете по-паметливи.

Какво ви е необходимо?

• 4 големи глави чесън
• 4 големи лимона
• 1 корен джинджифил 3-4 см
• 1 литър вода
• 1 литър предварително сварен чай от мента
• няколко стръкчета свеж розмарин, накъсани и намачкани
• мед за подслаждане – по желание

Приготвяне

Лимоните се измиват и се режат на парчета заедно с кората. Чесънът се обелва и заедно с лимоните и джинджифила се слага в блендер. Добавя се розмарина. Получената в блендера смес се изсипва в метален съд.
Долива се водата и се слага да ври на печката, като се разбърква. Щом заври, веднага се маха от котлона, преди да кипне. Оставя се да изстине, прецежда се през средна цедка, добавя се готовия чай от мента и се налива в стъклени шишета. Може да подсладите с мед.

Напитката се пие всеки ден поне 2 часа преди хранене. Лимонът и водата са премахнали миризмата на чесъна. Преди употреба шишето се разклаща.

Ролята на чесъна е да засили имунната система и чрез антибактериалните си свойства да предпазва от инфекции. Лимонът се грижи за намаляване на артериалните плаки, а джинджифилът транспортира извън тялото натрупаните мазнини.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *