Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Да премахнем болката в ходилата с народна медицина и съвременни методи

Болка в ходилата не е нов проблем, но той се засилва през лятото, твърдят потърпевши. Ето няколко начина за справяне чрез народната медицина и съвременни средства

Болка в ходилата се наблюдава:

Ако сте бременна и сте качила килограми;

Ако сте напълнели значително и тежестта влияе върху краката;

Ако задържате вода;

Ако имате разширени вени;

Ако страдате от проблеми с бъбреците;

Ако имате проблеми със свода;

hodila
При болки в ходилата – народна  медицина и модерни   средства

За всеки един от тези посочени проблеми има лечение:

Ако сте бременна, след раждането ще започнете да сваляте килограми и болката ще отшуми. За момента просто се намирате в неизгодна позиция и трябва да си купите обувки (чехли, сандали) с ортопедични стелки или да поръчате индивидуални ортопедични стелки за вас. Този съвет важи и за останалите читатели с болки в ходилата.

Можете да си вземете чехли с малки шипчета, които изпълняват функцията на масажьор на ходилата и след като кръвообръщението се подобри, болката отшумява или отслабва.

Възползвайте се и от масажите на Гарабитов. За тях научете ТУК.

Можете да направите компреси с зелеви листа. Зелево голямо листо леко пресовате с помощта на точилка, шише, чук за пържоли.

Увивате ходилата с листата и слагате бинт или обувате стари чорапи.

Трябва да преспите по този начин цялата нощ или поне да сте в покой 2-3 часа, за да има ефект от действието им.

Ако задържате вода в организма се получава оток на глезените и по ходилата.

За целта трябва да се консултирате с лекар и той да ви изпише диуретик – лекарство, което предизвиква уриниране и изчистване на натрупаните течности в тялото.

Вие сами можете да постигнете същия ефект като пиете бира, ядете диня, пъпеш, краставици, пиете кафе. Тези средства са доказани диуретици.

Ако страдате от болни бъбреци или бъбреци, които в момента не функционират правилно, защото са дехидратирани, трябва да поискате изследвания или поне като начало да започнете  да поне по 2 литра вода, да пиете чай от липа, отвара от хмел, бира или друго средство за бъбреци, за да може те да влязат в нормален ритъм на работа.

Болката в ходилата може да бъде премахната с помощта на STOP PAIN. Това е компактен уред за масажи, благодарение на който можете да се избавите от болки по всяка една част от вашето тяло за отрицателно време.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *