Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Методът на проф. Никълас Периконе за експресно подмладяване

Външният ни вид е отражение на храните, които приемаме

Професорът от Йейлския университет Никълас Периконе е разработил цяла теория за експресното подмладяване и то само чрез правилен подбор на храната.

Системата, разработена от проф. Никълас Периконе се казва Face lift diet (диета за изглаждане на кожата). Основната грижа на тази система е външният вид на отслабващата дама, а паралелно с това като бонус дарява и със стройна фигура.
Известният диетолог съветва да замените междинните похапвания на сладки изкушения с 1-2 нови за вашата трапеза плодове.

Външният ни вид е отражение на храните, които приемаме
Външният ни вид е отражение на храните, които приемаме

Следващата крачка е насочването на вниманието към щандовете с охладено пилешко месо и прясна риба.
Професорът е на мнение, че ако подсигурим на организма си достатъчно количество свежи протеини, кожата и косата ни ще засияят.
Най-голямата бомба за организма е приемът на мазната сьомга, която осигурява на организма така необходимите за изглаждането на кожата и регулиране на водния баланс Омега-3 мастни киселини.

Витамините от групата В, които се съдържат в този вид риба подобряват значително циркулацията на кръвта и облекчават приема на кислород от косата, ноктите, кожата и клетките.
Проф. Периконе препоръчва да се приемат поне 1-2 порции сьомга дневно.

В групата на полезната храна влизат броколите, бобовите култури, салатите, спанакът, ягодите, аспержите, зелето, пъпешът, кивито, сливите, крушите, прасковите, цитрусовите плодове.
Най-голямо количество антиоксиданти възпрепятстващи стареенето се съдържат в авокадото, доматите, сладката червена чушка, ананаса, сьомгата и оранжевите тикви.

И не на последно място разбира се е ежедневният прием на достатъчно количество минерална вода, която е необходима за процесите на метаболизма.
Тя е в основата на чистата и сияйна кожа, пише 1001recepti.com.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *