Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

ЛИКУИД ОФ / LIQUID OFF

Съдържа екстракти от листа на артишок, розмарин, червена лоза и болдо, полски хвощ – стебло, царевична свила, лимонена киселина, подсладител, карамел, калиев сорбат

Предназначение

ликуид оф
Билковата кмпозиция ЛИКУИД ОФ освобождава от токсини и задържани течности

ЛИКУИД ОФ е хранителна добавка на растителна основа, с чиято помощ се стимулира изхвърлянето на задържани течности; освобождава тялото от токсини, действа прочистващо на черния дроб и балансира функциите му.

Този продукт се препоръчва при отоци на крайниците, подут корем и лице. Приемът на билковата композиция съдейства за освобождаване от задържани течности, без да вреди на нормалния воден баланс в организма. Естествен резултат от дренажа и детокса е подобряване на общото здраве и укрепване на антиоксидантната защита. Една от последиците е и оптимизирането на теглото, като се постига редукция на килограмите за сметка на подобрения метаболизъм и отделяне на задържани течности.

Как се приема

ЛИКУИД ОФ е течна формула; 20 мл от течността се разреждат в литър и половина вода. Разтворът се изпива на глътки в рамките на деня. Този режим се поддържа един месец, до трайно изчезване на отоците. При повторната им поява режимът се възобновява.

Възможни нежелани ефекти
Не се проявяват при спазване на дозировката и продължителността на приема.

Кога НЕ БИВА да се приема

Продуктът не бива да се използва от потребители, които са алергични към някой от растителните компоненти в ЛИКУИД ОФ.

Бременни и кърмачки трябва да се консултират със специалист, преди да започнат прием на продукта.

Взаимодействие с други медикаменти

Не са известни. Консултирайте се с личния си лекар, ако имате намерение да използвате този продукт. Специалистът следва да прецени дали прилагането на ЛИКУИД ОФ е оправдано и достатъчно, или задържането на течности при вас изисква друга терапия.

__

Усреднена цена в аптеките – 25 лв за флакон от 250 мл

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *