ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Разкриха тайните на руската медицина

Голяма част от руските медици се връщат към изпитани през вековете рецепти

Вероятно на мнозина от нас руската медицина ще ни се стори доста странна, но пък за сметка на това е изключително ефективна.

Все повече специалисти започват да се връщат към природата и да лекуват например главоболието с моркови, а гъбичките, които често се появяват по краката – с кафе.
Рецептите, на които мнозина специалисти обърнаха внимание напоследък имат столетна история.

Голяма част от руските медици се връщат към изпитани през вековете рецепти
Голяма част от руските медици се връщат към изпитани през вековете рецепти

Всеки един от нас се е изгарял поне веднъж в живота си и знае колко е болезнено. Ако раната не е много голяма и случаят е по-лес, можете да си помогнете с яйце или тиква.
Тиквата веднага ще успокои зачервяването на кожата. Просто налагайте засегнатото място с тиква и правете превръзка, докато червенината започне да отшумява.

Яйцето също е много ефикасно средство. То има отлично действие заради съдържащия се в него ликопен. Разбийте добре едно яйце и мажете засегнатото място сутрин и вечер.

Все по-голяма част от руските лекари пък лекуват лятната диария, която се разпространява особено бързо предвид високите температури с природни средства. Най-препоръчваните са оризова вода и чай от нар.
Заради съдържащите се микроелементи в оризовата вода, които са сходни на тези в чревната лигавица, тя е особено полезна при такива състояния.

Малцина са тези, които посещават зъболекарския кабинет без притеснения, но веднага щом ни замъчи зъбобол, сме готови да се втурнем към зъболекар и дори да го заобичаме, само и само да ни избави от болката.
Много от малките населени места нямат денонощен зъболекарски кабинет, така че този съвет ще им е от полза.
Поставете сланина между болния зъб и бузата и я оставете да престои половин час. След няколко минути ще усетите, че болката намалява, пише framar.bg.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *