Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Отслабвайте с динени семки като Бионсе, хубавейте като нея със сок от диня

Динята е страхотна не само заради разхлаждащия вкус, но и заради ползата за здравето, която има

dinia С диня се отслабва, но и се лекува. Легендарният футболист Пеле има проблеми с бъбреците още от далечната 1970-та година, а наскоро претърпя операция за отстраняване на бъбреците. Футболната легенда споделя, че при първа възможност включва в диетата си разтоварващи дни с диня, и именно тогава се чувства най-добре.

Разтоварващите дни с диня се правят веднъж в месеца, през лятото и по възможност във време, когато не сте на работа. 5 дни се хапва само диня и се пие зелен чай. Първите два-три дни са трудни, но след това идва мощно облекчение, каквото не сте изпитвали никога.

Певицата Бионсе също е почитател на динята. Според информация, публикувана наскоро, тя отслабва с чай от динени семки.

Как се прави този чай?

Необходими са ви:

• 30-40 семки от диня, пресни или сушени
• 2 литра вода
Приготвяне
• Смила 4 сл. динени семки с кафемелачката.
• Вари ги 10 минути в 2 литра вода на висока температура. Изпива цялото приготвено количество чай в рамките на 2 дни. Този чай, казва Бионсе, е за хора с храносмилателни проблеми или с инфекции на пикочния тракт.

Кората на динята също е много полезна за здравето.

Тя се бори със свободните радикали, повишава либидото и помага при наднормени килограми.

Как се приготвя чай от динена кора?

Измийте добре кората на динята, подсушете и обелете с картофобелачка. Получените ленти се изсушават и се варят като билка. Може да се сварят и сурови, а сухите да запазите за зимата. Ето и рецептата:

2 супени лъжици се варят в 600 мл вода 10 мин. Чаят се прецежда и се съхранява в термос. Приема се 4 пъти на ден, по възможност на гладно.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *