ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Истината за оризовата диета за отслабване

Оризовата диета е добро начало за здравословен живот

Мнозина са си задавали въпроса дали оризовата диета наистина топи килограми.

Това е факт, освен това оризовата диета е предназначена за бързо сваляне на излишните килограми в рамките на 2-4 седмици.
Много често диетолозите препоръчват този хранителен режим при лечение на диабет, сърдечносъдови заболявания, затлъстяване, хипертония и бъбречни заболявания.

Оризовата диета е добро начало за здравословен живот
Оризовата диета е добро начало за здравословен живот

Създателят на оризовата диета Уолтър Кемпнър е доказал, че гореизброените заболявания се срещат по-рядко при онези, които често пъти консумират ориз.
При оризовата диета се увеличава количеството на приемания ориз и се намалява осезаемо количеството на захар, сол и храни с високо съдържание на натрий, въглехидрати, мазнини и протеини.
Според специалисти с оризовата диета можете да стопите около 20-30 килограма и то само в рамките на един месец.
Ако пък добавите към нея подходящи упражнения, то ефектът наистина ще е поразителен.

Макар тази диета да е наречена оризова, това далеч не означава, че трябва да консумирате само ориз, макар че той е основният продукт.
Хранителният режим позволява приема на нишесте, плодове, зеленчуци, пълнозърнести храни, млечни продукти, както и храни с високо съдържание на фибри.
Оризовата диета е особено полезна за хората, страдащи от проблеми с дебелото черво или нарушена бъбречна функция, тъй като позволените храни са с високо съдържание на вит. Д и калций.

Оризовата диета е отличен старт за здравословен начин на живот и е една от най-популярните диети в световен мащаб.ако все още се чудите каква диета да изберете, то този хранителен режим е отличен по отношение на здравословна загуба на тегло, пише gotvach.bg.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *