Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Ефикасно лечение на очни проблеми

Каланхоето е отлично лечебно средство при редица здравословни проблеми

Все повече хора страдат от сърбеж на очите, зачервяване, дразнене и усещане, сякаш имат чуждо тяло заради продължителната им работа пред компютър.

Всички тези очни проблеми са предизвикани от прекомерното изсушаване на лигавицата на окото и могат да доведат до сериозни възпаления на клепачите.
За да не се стигне до там можете да приложите ефикасни капки от природната аптека, които имат противовъзпалителен ефект.
За да си ги приготвите е необходимо да изстискате сок от лечебно каланхое, от който да капете във всяко око по 1-2 капки, 3-4 пъти дневно.

Също така, ако желаете да подобрите зрението си и да намалите диоптрите си, че дори напълно да се избавите от очилата си, за тази цел могат да Ви помогнат тренажорните очила на Д-р Вижън, за които може да прочетете повече ТУК.

Каланхоето е отлично лечебно средство при редица здравословни проблеми
Каланхоето е отлично лечебно средство при редица здравословни проблеми

Природолечителите отдавна познават чудодейните свойства на това растение. Освен при очни проблеми то помага при киселини в стомаха, зъбобол и настинки. Заради богатото съдържание на микроелементи и витамини, сокът от каланхое може да ви предпази от вируси, лекува рани и спира кървенето.
Каланхоето е сред растенията, които можете да отглеждате много лесно у дома, тъй като не изисква някакви специални грижи. Просто го поставете на перваза до прозореца и вече имате още един цяр вкъщи.

Ако усетите, че започвате да настивате, капнете няколко капки прясно изцеден сок от каланхое в ноздрите си и ще усетите как носът ви ще се отпуши мигновено.
При порязване, изплакнете мястото със студена вода и го наложете с листо каланхое като преди това леко сте надраскали кората му с нож, за да протече сок.
Сами ще се уверите колко бързо ще зарасне раната ви.

Изяжте едно малко парченце листо от каланхое, за да облекчи стомашните ви киселини. В рамките на 3 до 5 минути, те вече ще са в историята.
Ако пък ви мъчи зъбобол, сдъвчете няколко листа каланхое и ги задръжте за 15-20 мин. върху болния зъб, пише framar.bg.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *