Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Експресно лечение на кокоши трън

Сокът от стебло от нарцис ще ви избави от този проблем

Кокошите тръни създават сериозен дискомфорт, тъй като се появяват по стъпалата и ръцете.

Те представляват брадавици, които са изключително упорити и трудни за премахване. Ако вече сте опитали доста рецепти, но лечението се е оказало неуспешно, то тази рецепта има гарантиран ефект. Народната медицина разполага с билка за всеки здравословен проблем.

Първата крачка, която трябва да направите е да надраскате леко повърхността на твърдите кожни образувания, за да може лекът да проникне в кожата.
След това върху мястото, което сте надраскали изстискайте сока от стеблото на нарцис и го разтъркайте, така че да попие в кожата около драскотината, която сте направили.
Оставете го да подейства 20-30 минути.

Не се притеснявайте, ако през това време ви се наложи да свършите нещо спешно и ви се наложи да измиете ръцете си. Веднага след това го нанесете отново върху засегнатото място. Лечението се повтаря всеки ден в продължение на 14 дни.
Сами ще забележите бързината, с която кокошите тръни изчезват.

Ако пък ви мъчат брадавици, те могат да бъдат премахнати лесно със сок от глухарче, чесън и оцет.
Вероятно знаете, че брадавиците представляват доброкачествени плътни туморни образувания по кожата.
Най-често причина за появата им е разпространението на вирусна инфекция, която може да се предаде чрез някой от предметите от бита или директен контакт с носителя.
Места от равни части сок от чесън, оцет и глухарче ще ви помогне да се избавите бързо от неприятните брадавици, а след лечението с този метод няма да ви остане белег, пише framar.bg.

Ако страдате от друг кожен проблем, лосионът „Ин дерма” е вашето решение.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *