Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Бромелаин – чудото, което бори раковите заболявания

Едно от чудесата на природата носи името бромелаин и неговата най-голяма полза за здравето ни е, че се бори срещу раковите болести

Бромелаин е едно от чудесата на Майката Природа. Неговото най-полезно за здравето ни свойство е да се бори с раковите заболявания благодарение на своите уникални свойства. Но какво всъщност представлява бромелаин. Отговор на този въпрос ни дава сайтът biopogled.com.

Бромелаин е ензим, който широко се среща във вкусния ананас.

Тази активна съставка е изключително богата на витамини – В и С, минерали и полезни вещества като калций, магнезий и много други. Учените от цял свят са доказали, че бромелаинът се използва успешно в редица медицински средства за лечение на различни заболявания. А ето и някои от несравнимите му ползи за здравето ни.

bromealin
Ензимът бромелаин се съдържа във вкусния ананас

Най-сериозната полза на бромелаинът е в битката му с раковите заболявания. Само преди броени седмици бе публикувано проучване в специализираното издание Anticancer Drugs, в което се посочва, че ензимът успешно повлиява рядкото заболяване, което носи името злокачествен перитонеален мезотелиом.

Това е рядка форма на рак на белите дробове, причинена от досег с опасния азбест. При лечението с бромелаин лекарите останали напълно изненадани, когато установили, че активната съставка в ананасите е увеличила в пъти смъртността на раковите клетки и предотвратява разпространението на разсейки.

Освен ползите на този уникален ензим за лечение на рак, бромелаинът оказва изключително благотворно въздействие върху цялата храносмилателна система на хората, подобрява усвояването на полезните вещества. Наред с това този ензим има и изявени противо възпалителни свойства.

Ензимът в ананасите помага и при лечение на астма и различни алергии. Бромелаинът повлиява успешно дихателните проблеми и подобрява състоянието на имунната ни система.

Бромелаин е ензим, който намалява значително симптомите на артритни и ревматоидни заболявания. През изминалата зима е било направено проучване сред болни от остеоартрит. По време на изследването на участниците са били давани таблетки бромелаин от по 650 мг два пъти дневно. Оказало се, че само за броени дни болката от това коварно заболяване била снижена с повече от 60%.

Затова не пренебрегвайте вкусния ананас за десерт. Той освен наслада, ще ви дари и с така полезния бромелаин – чудото, което бори раковите заболявания и лекува редица болести.

Бромелаин
Бромелаин

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *