Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Как запекът вреди на вашето здраве?

Почти всеки втори човек днес страда от запек

запек

Лоша храна, бърза закуска, нередовно хранене – това са основните, много известни причини за запека. А последствията от тях? Какво знаем за вредата от хроничния запек? Това се отнася не само за подуването и тежестта в стомаха. Вредата от запека върху нашето здраве е огромна и често невидима.

Запекът е враг на младостта и красотата.

Нередовното изпразване на червата се отразява на външния вид. Ако човек страда от запек, особено в продължение на няколко години, в тялото се натрупват токсини. Това води до факта, че обмяната на веществата не работи както трябва. Трудно се абсорбират витамините и минералите, развива се аноксия.

Лицето става подпухнало, с нездрав тен. Има пъпки, зачервявания, понякога се лющи. В действителност, това са токсини, които не са в състояние да си отидат по естествен начин (през червата) и избухват през порите и мастните жлези. Дългосрочният запек може да предизвика и кожни абцеси.

Хората с хроничен запек имат признаци на преждевременно стареене. Заради силното шлаковане на тялото то бързо губи своята свежест. Освен това, хроничния запек често води и до началото на плешивост.

Така че, преди да купите скъпа козметика и плащате за безкрайни процедури в козметичните салони, обърнете внимание на работата на червата се. Започнете специална диета, поръчайте си Бодилакс и се отървете от запека веднъж и завинаги!

Дерматолозите могат дълго да говорят за вредата от запека. По-страшно е обаче онова, което ще ви кажат хепатолозите. Запекът причинява непоправими щети на нашия черен дроб.

Продължителният запек води до това в човешкото тяло да се натрупва голямо количество токсини. Разбира се, това отслабва черния дроб и може да доведе до различни заболявания на организма.
Особено опасен е запека в случаите, когато черният дроб е вече болен. Това води до бързо разрушаване на чернодробните клетки и отравяне на организма.

Отровите отиват в мозъка, и пациентът има признаци на чернодробна енцефалопатия. Това е една много ужасна болест. Човек започва да се обърква, става неадекватен и изпада в прострация. Следващото може да бъде пълна загуба на съзнание, чернодробна кома и възможна смърт.

И накрая – напоследък все повече изследвания изтъкват като възможна причина за онкологичните заболявания и дългосрочния запек.

Помислете върху това. Помислете и за своето здраве. Не отлагайте борбата със запека! Поръчайте най-добрия и ефективен продукт срещу лениви черва – БОДИЛАКС!

Бодилакс ГАРАНТИРА нормалното функциониране на храносмилателната система. Благодарение на етеричните масла и влакнини в билките, които се съдържат в БОДИЛАКС се осигурява нормална моторика на стомашно-чревния тракт и ОТЛИЧНА перисталтика.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *