БОДИЛАКС – хранителна добавка срещу запек и излишни килограми

Отвара от стафиди пречиства светкавично черния дроб

Пречистване на черния дроб – вижте как се прави!

Вкусните стафиди са не само много богати на ценни въглехидрати, но и са с голямо съдържание на витамини, с тях черния  дроб се пречиства от натрупаните токсини.

Черният ни дроб е истинско депо, през което преминават почти всички вредни и опасни за здравето ни вещества. За да може успешно да се бори с всички тях, черният ни дроб трябва да бъде в отлична форма.

Ето защо днес Фрамар ни препоръчва една изключително лесна рецепта за отвара от стафиди, благодарение на която ще пречистим черния  дроб с лекота.

stafidi-drob
Отвара от стафиди прочиства черния дроб

Стафидите са познати от дълбока древност. Сушените гроздови зърна са не само много богати на ценни за организма ни въглехидрати, сред които са фруктозата, глюкозата и други захари, които са напълно безвредни за хора с повишени нива на кръвната захар.

Те съдържат и много витамини като С, РР, В1, В2, както и много минерали и ценни вещества като фосфор, магнезий, калций, калий, каротин, селен, манган и редица органични киселини.

Стафидите влизат често в различни рецепти по пречистването на кръвта, тъй като те по уникален начин стимулират всички биохимични процеси, които протичат в черния  дроб.

А ето и как да си приготвите тази лесна отвара от стафиди, с която ще помогнете да изчистите черния си дроб от натрупаните токсини и отрови. За да си приготвите тази чудодейна отвара са ви необходими около 150 гр. стафиди и две чаени чаши с изворна или минерална вода.

За да си приготвите тази лечебна течност е необходимо да сложите водата в съд, в който предварително сте сложили измитите стафиди. След това поставете съда на огъня и оставете течността да ври в продължение на 20-ина минути. После отстранете съда, поставете отгоре му капак и оставете течността да престои за едно денонощие.

Когато всичко е готово, прецедете тази чудодейна отвара и я изпийте около 40 минути преди хранене. Повторете тази процедура в продължение на четири последователни дни. Така ще изчистите черния дроб и ще подготвите тялото си за пролетта и предстоящите разтоварващи летни дни.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

От 4 до “Отвара от стафиди пречиства светкавично черния дроб

  1. Катя каза:

    Питане : Какво правим със стафидите- може ли да се консумират или се изхвърлят ?? За всяка стафидена вода нови стафиди ли ползваме?

  2. Казанджия каза:

    Aз хич и не чакам гроздето да съхне на стафиди, направо забърквам отварата!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *