Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

ВАРУМИН / VARUMIN

Съдържа билкови водни екстракти – бял оман, кора от кучешки дрян, цвят от невен, столистник, корен от троскот, жълт кантарион; метилпарахидрокси бензоат, пропилпарахидрокси бензоат, прополис (за модула ВАРУМИН-1), вода

Предназначение

varumin-500x500ВАРУМИН е продукт на билкова основа, чието приложение се организира в две стъпки: ВАРУМИН-1, с който започва терапията и който се приема наведнъж, и ВАРУМИН-2, който е за продължителна употреба с прием по схема.
ВАРУМИН е предназначен за терапия при доброкачествени и злокачествени тумори на вътрешни органи, кожата и костите. Укрепва имунната система и съдейства за ограничаване и обратно развитие на злокачествени тъкани. Повлиява болестни състояния, причинени от човешкия папилома вирус, включително рак на шийката на матката. Подходящ за паралелно лечение при химиотерапия и лъчева терапия, като овладява съпътстващата симптоматика – промени в кръвната картина, гадене и повръщане,главоболие, слабост и умора. Успешен е при тежки заболявания от рода на туберкулоза, диабет, анемия, множествена склероза.

Препоръчва се и за профилактика на рецидиви след успешно оперативно лечение на злокачествени тумори. Най-добре е прилагането на ВАРУМИН да бъде под лекарски контрол заради възможността да се коригира схемата на прием.

Как се приема

Терапията с този продукт започва с прием на цялото количество ВАРУМИН-1 наведнъж (50 мл). След 6 часа може да започне и приемът на ВАРУМИН-2, стандартната доза е една супена лъжица 4 пъти на ден – един час преди хранене; до изчерпване на количеството. При костни тумори, мозъчни и с метастази приемът трябва да е 5 пъти дневно. При деца препоръчаната дневна доза се приема на три пъти.

Възможни нежелани ефекти

В редки случаи – при продължителна употреба, може да се почувства стомашен дискомфорт, спазми, диария.

Кога НЕ БИВА да се приема

ВАРУМИН не е подходящ за потребители със свръхчувствителност към някой от компонентите.

Противопоказани са случаите с чревна непроходимост, болест на Крон, възпалителни процеси в чревния тракт. Не бива да се приема при свръхактивност на щитовидната жлеза.

Продуктът не се прилага при бременност и кърмене.

Деца на възраст под 10 години могат да приемат продукта само под лекарски контрол и в дозировка, съобразена с възрастта и килограмите.

Взаимодействие с други медикаменти

Приемът на ВАРУМИН може да промени ефекта от някои лекарства за сърдечни заболявания, за контрол върху артериалното налягане, антидепресанти, антикоагуланти. Съвместното приложение се нуждае от лекарска преценка и индивидуална схема на прием.

Усреднена цена в аптеките – 162 лв за комплекта от ВАРУМИН-1 от 50 мл, и ВАРУМИН-2 от 200 мл

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От 2 до “ВАРУМИН / VARUMIN

  1. Радостина Апостолова каза:

    Здравейте ,спешно ни е нужен варумин ! Как мога да поръчам?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *