Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

5 съвета, които помагат: Как да отслабнем през пролетта?

Как да отслабнем през пролетта?

Пролетта е добър момент да поработим над понаедрялото си през зимата тяло. Ако правим това грамотно и без крайности, резултати ще има.

Резултати ще има, при това без вреда за здравето, уверяват от medikforum.ru. Тайна няма: необходимо е рационално, здравословно хранене и редовни физически натоварвания според силите.

да отслабнем
Как да отслабнем през пролетта?

1. На първо място – трябва да се регулира храненето. В менюто трябва да има повече плодове и свежи пролетни зеленчуци. Да наблегнем на протеините от нетлъсти меса – риба, пиле, телешко. Да загърбим пикантните подправки, да избираме пълнозърнести храни и да се ориентираме към нерафинираните растителни мазнини. 25 грама на ден от тях са достатъчни.

2. Нека се опитаме да се храним по-рядко с промишлено преработена храна; да избягваме повторно претоплените манджи и продуктите, които дълго време са съхранявани в хладилника. Добре е да внимаваме с животинските мазнини и солта.

3. Друго важно правило е по възможност да не смесваме твърде много продукти при едно хранене. Ако спазваме всичко казано дотук – положителният резултат ще бъде видим до 3-4 седмици.

4. Хората, които са решили да наблегнат на спорта, трябва да се погрижат за повече протеини в менюто си. Ако обикновеният човек има нужда от един грам белтъчно постъпление на килограм тегло за денонощие, на спортуващия ще му трябват грам и половина.Важно е също да се пие достатъчно вода.

5. За да отслабнем е необходимо още да поддържаме определена физическа активност. Според съвременните норми 60 минути на ден – става дума за активности от среден тип – са напълно достатъчни, за да започне топенето на килограмите ни или поне да не прибавяме нови.

 

капсули за отслабване
Ефективно отслабваме, дори и докато спим!
отслабване през пролетта
Поръчай капсулите за отслабване на специална цена!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От 2 до “5 съвета, които помагат: Как да отслабнем през пролетта?

  1. Петър каза:

    След зимният сезон качих няколко килца отгоре. От 2 седмици промених хранителният си режим и малко спортувам и резултатите са налице. Не че всички не знаем това което е написано, но е хубаво да ни се повтаря. Взимаме си забележка, поглеждаме се пред огледалото и започваме. 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *