ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Жена се излекува сама от рак

Кандис категорично отхвърлила химиотерапията

31-годишната Кандис Мери Фокс се излекува сама от рака, който бил стигнал до четвърти стадий.

Когато открили заболяването на младата жена, лекарите прогнозирали, че й остава най-много още пет месеца живот.
Тя обаче решила, че сега е моментът да се вземе в ръце и да не позволи на тежкото заболяване да спечели битката.
Кандис твърди, че е успяла да пребори коварната болест с приема на завишени количества плодове и категорично отказала да се подлага на химиотерапия след диагностицирането на рак на щитовидната жлеза. Ето защо хората като Кандис Фокс използват алтернативното лечение на рак, каквото е това с витамин B17 Complex. Един 100% натурален продукт от смлени кайсиеви ядки, гъби рейши, плодове облепиха и гъби кладница.

Кандис категорично отхвърлила химиотерапията
Кандис категорично отхвърлила химиотерапията

Младата жена решила, че е крайно време да се отърве и от „токсичния” си съпруг.
Само няколко месеца по-късно, когато според прогнозата на медиците Кандис вече трябвало да е с единия крак в гроба, напук на всички тя сякаш разцъфтяла за нов живот.
Лекарите били изумени, след като констатирали, че 31-годишната жена е успяла напълно да пребори рака на щитовидната жлеза. По същия начин били изумени и в медицинските среди, когато ученият д-р Ернест Кребс открил, че витамин B17 лекува рак, след като успешно излекувал редица болни от коварната болест.

Кандис Мери Фокс разкрива, че напълно е променила начина си на живот и вместо да живее за работата, уикендите и забавленията решила, че е крайно време да започне да живее за себе си и да се наслаждава на живота такъв, какъвто е.
Англичанката твърди, че методът проработил безотказно.
Кандис си спомня, че тежката диагноза й била поставена преди три години. При все, че коварното заболяване ставало все по-настойчиво, тя категорично отхвърляла химиотерапията.

Променила основно храненето си като включила основно плодове като грейпфрути, лимони, ананас, киви, ябълки, банани и кайсиеви ядки. В кайсиевите ядки има витамин B17. Хранителната добавка се предлага у нас под името витамин B17 Complex, за което може да се научи повече ТУК.
Също така Кандис Мери Фокс си забранила цигарите, алкохола и месото и само шест месеца по-късно, резултатът бил на лице, като тялото й вече било излекувано от коварната болест рак.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *