Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Магическа отвара за намаляване на холестерола

Има лесен и вкусен начин да намалите холестерола, от който е добре да се възползвате сега

холестерола
Вредите от холестеролa с високи стойности са добре известни – той причинява различни заболявания на съдовете на сърцето и кръвоносните съдове.
Освен всичко това, той носи и други щети на тялото. И ако вие постоянно се борите с холестерола, тази проста, вкусна и ефективна напитка ще дойде на помощ.

Вредите от холестеролa с високи стойности са добре известни – той причинява различни заболявания на съдовете на сърцето и кръвоносните съдове.

Освен всичко това, той носи и други щети на тялото. И ако вие постоянно се борите с холестерола, тази проста, вкусна и ефективна напитка ще дойде на помощ.

Една от съставките на напитката – грейпфрут – е мощно оръжие срещу високия холестерол, тъй като освен голямо количество витамин С, съдържа пектин и фибри, които защитават кръвоносните съдове.

В състава на тази магична напитка има и целина, друга съставка, която е надежден съюзник на грейпфрута. Тази невероятна напитка е в състояние да намали нивата на холестерола само след 5 дози.

Съставки за една напитка:

  • 2 стръка целина
  • 1 грейпфрут
  • магданоз на вкус, но не по-малко от половин връзка
  • ¼ лимон
  • 3 малки корена целина

Приготвяне на напитката срещу холестерол:

Поставете всички съставки в блендер и ги смесете, докато не се получи гъст сок.

Изпийте 1 чаша от тази вкусна напитка веднъж на ден в продължение на около 4 седмици, и холестерола ще се върне към нормалното си ниво. Най-доброто време, за да използвате тази напитка е вечер.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *