ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Противовъзпалителна напитка за детоксикация

Тази напитка е направена от изумителното растение алое, което повече подхожда да расте в сухата пустиня, отколкото в дома ви и притежава уникални лечебни свойства, за които сега ще прочетете

aloe vera napitkaПоглъщането на сок или гел от алое вера увеличава производството на колаген в организма и има чудотворни противовъзпалителни и способности за елиминиране на токсините. Гелът от това растение почиства от вътре на вън и разкрасява кожата, оставяйки я здрава и сияйна.

Алоето работи, за да помогне експулсирането на токсините от дебелото черво, оставяйки ви чисти и освежени от вътрешната страна, с видимо подмладяване от външната страна. Поради високото си съдържание на минерали, аминокиселини и витамини, алое вера е естествена противовъзпалителна храна. Това е една чудесна помощ за храносмилането и може да изгони нежеланите токсини, натрупани в организма ни. Помага за премахването на запека и осигурява ежедневно детокс ефект, когато се приема редовно.

Най-лесният начин да включите алое вера в диетата си е да го добавите към една сутрешна напитка. Като начало е добре е да се снабдите с един литър чист сок от алое вера. Разбира се, можете да ползвате и гел директно от листата на растението, но тогава ще ви трябва цяла плантация от него.

Ето рецепта за една лесна и вкусна напитка за вътрешна детоксикация и външно разкрасяване.

Пиенето на две порции от този шейк всеки ден със сигурност ще съживи вашата система, ще възстанови енергията ви и ще имате ярка и жива кожа.

Съставки

Чист сок от алое вера 2 супени лъжици

1 чаша филтрирана или изворна вода

няколко парченца пресен плод, според сезона – ябълка, круша, праскова, цитрусов плод или горски плодове

2-3 капки течна стевия за подслаждане (по желание)

Подготовка

Всички съставки се смесват в блендер, докато придобият гладка консистенция. Изпивайте веднага след като приготвите напитката два пъти на ден – сутрин и следобед поне половин час преди хранене.

 

С тази напитка ще подобрите съня си!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *