Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Диетата с кисело мляко се превърна в световен хит

Хранителният режим с преобладаваща консумация на кисело мляко, известен още като диетата на Ана Люк, се спазва от много холивудски звезди

Диета с кисело мляко се превърна през последните месеци в истински световен хит. Този хранителен режим, който стана изключително популярен като диетата на Ана Люк, се спазва от много холивудски звезди, които искат освен за кратко време да влязат във форма, но и да поддържат отлично състояние на стомашно-чревната си флора, съобщи За жената.

При диетата с кисело мляко се разделяме с тези досадни килограми, които сме натрупали около съвсем наскоро приключилите празници. Наред с това ще изчистим организма си от токсините и вредните шлаки, ще се почувстваме пречистени и леки.

Диетата на Ана Люк е с продължителност от 3 дни. А ето и какъв е хранителния режим, който трябва да спазвате по време на тези три дни.

dieta-kiselo-mljako
Диетата с кисело мляко се превърна в световен хит

Първи ден:

За закуска хапнете чаена чаша обезмаслено кисело мляко. Можете да го консумирате чисто или с овесени ядки.

Обедът включва сварен кафяв ориз със зеленчуци. Тук се забраняват всякакви подправки освен малко сол и черен пипер. Десертът ви може да е чаша плодово, но по възможност нискомаслено кисело мляко.

Вечерята трябва да е свежа салата от прясно настъргани моркови и ябълки, към които по избор можете да добавите 50 грама шунка. Овкусяването може да бъде със зехтин и прясно изцеден лимонов сок. Към тази уникално вкусна салата можете по избор да си добавите и няколко лъжици кисело мляко.

Втори ден:

За закуска си направете краставица – прясна или кисела по избор, нарязана на кубчета и смесена с чаена чаша нискомаслено кисело мляко. Прибавете копър, ситно нарязан.

Обедът включва 200 грама чисто месо, което се приготвя на скара или на пара. Към него се задушават малко гъби печурки и зелена или червена чушка. Към зеленчуците накрая можете да добавите няколко лъжички кисело мляко и така да приготвите вкусен сос.

Вечерята е само кисело мляко, към което можете да добавите пресни или сушени плодове.

Последният ден от диетата на Ана Люк включва закуска, включваща чаша кисело мляко, към която се натрошава малко бяло саламурено сирене и се настъргва ябълка, поръсете с канела.

Обедът е отново от 200 грама чисто месо, приготвено на скара. Този път към киселото мляко се добавят няколко лъжички горчица и се добавят на ситно нарязани парченца краставици.

Вечерята включва отново чаша кисело мляко, която този път трябва да добавите към 100 грама сварена паста по избор. Можете да комбинирате или с едно сварено яйце или с малко натрошено сирене.

Опитайте тази лесна диета с кисело мляко и ще останете изненадани от прекрасните резултати, които дава тя.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *