Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Вълшебен еликсир топи килограми докато почиваме

Тази чудодейна напитка се приготвя за секунди, но сваля излишните ни килограми докато почиваме, гледаме телевизия и дори докато спим

Учени откриха вълшебен еликсир, който топи излишните ни килограми докато почиваме. Съставките му могат да бъдат открити във всеки дом, а приготвянето му отнема буквално броени минути, пише За жената.

От дълбока древност познаваме силата на пчелния мед и канелата. Техните лечебни свойства са признати от всички лечители, диетолози и хората, които искат да живеят и да се хранят здравословно.

Днес ще ви предложим този вълшебен еликсир, благодарение на който ще стопите излишните си килограми докато почивате, докато гледате телевизия и дори докато спите.

otslabvane-otvara
С този вълшебен елексир ще отслабвате през нощта

Както стана ясно нужните ви съставки са 2 суп. лъжици мед и 1 суп. лъжица канела, както и 250 мл преварена вода.

А ето и как се приготвя тази чудодейна напитка:

Сипете водата в съд и я сложете на котлона да се превари. След като е завряла водата, махнете я от огъня и я изсипете  канелата, докато е още гореща. Разбъркайте внимателно.

След като течността изстине, прибавете и двете лъжици чист домашен пчелен мед. Важно е да отбележим, че медът никога не се прибавя в горещата течност, тъй като се унищожават част от безценните му съставки за нашия организъм.

Вече еликсирът ни е готов. Сложете 1-2 резена лимон или 1-2 резена ябълка за аромат, вкус и заради полезните им витамини.

Разделете го на две дози.

Едната изпийте половин час преди да легнете вечер, а другата част след като станете от сън сутрин, на гладно. Оставете напитката да подейства на празен стомах, и едва след 20-30 минути можете да закусите.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

От първия до “Вълшебен еликсир топи килограми докато почиваме

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *