ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Ленено семе подобрява храносмилането ни и ни вталява

Безценното ленено семе е богато на вещества и фибри, които подобряват работата на стомашно-чревния ни тракт и ни прави по-елегантни

Безценното ленено семе е богато на вещества и фибри, които подобряват работата на стомашно-чревния ни тракт и ни прави по-елегантни, защото то съдържа ценни мастни киселини и минерали, които подобряват храносмилането ни, понижава нивата на кръвната ни захар, предизвиква пречистване на кръвта ни и тялото ни може да усвои ценните вещества по-лесно и бързо, съобщава Фрамар.

За да помогнете на уникалното ленено семе да стимулира дейността на стомашно-чревния ви тракт, можете да си направите домашна напитка, която не само ще прочисти организма ви, но и ще премахнете така нежеланите излишни килограми, които са се натрупали през зимата.

leneno-seme
С полезното ленено семе прочистете вашия организъм

За да си направите този мощен еликсир за здраве и перфектна форма са ви необходими само ленено семе и вода в следната пропорция – 6 суп. лъжици ленено семе и 2 литра вода, по възможност изворна или минерална.

Процедурата по приготвянето на тази енергийна бомба е следната. Вземете двата литра вода, сложете я в подходящ съд и изсипете вътре лененото семе. Покрийте съда и оставете така сместа да престои поне 12 часа. След това прецедете течността и я съхранявайте на тъмно и хладно място.

Пийте по около 300 мл от тази течност поне 30 минути преди всяко ядене. За да има ефект е необходимо да пиете тази енергийна и пречистваща бомба от ленено семе поне в продължение на 10 дни.

После е необходимо да починете в рамките на 10 дни и след това можете отново да направите втори курс на пречистване.

Ако харесвате вкуса на лененото семе можете накиснатите семена да ги добавяте към салати и ястия и така ще направите ефекта от консумирането му още по-голям.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *