Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Хормонална диета топи килограми

Хормонална диета топи килограмите неусетно

Тази програма за отслабване е разделена на три етапа.

Тя е съставена от натуропата Наташа Търнър, с цел да се балансира нивото на хормоните в организма като по този начин се подобрят хранителните ни навици, което пък ще доведе до отслабване.
Програмата действа и при двата пола.

Според Наташа Търнър, ключовете към успешното отслабване са пълноценният сън и добрият тонус през деня.
Тази хормонална диета е с продължителност месец и половина (шест седмици).

Хормонална диета топи килограмите неусетно
Хормонална диета топи килограмите неусетно

Програмата стартира с две седмици, които са посветени на детоксикацията на организма, като през този период храните с най-голяма алергенност трябва да бъдат сведени до минимум.
По време на тази фаза ще успеете да свалите между 2 и 4 от излишните килограми.

Имайте предвид, че след това отслабването ви ще продължи с доста по-слаби темпове, но това не трябва да ви отчайва. Всъщност ще губите по един килограм на седмица, което е в рамките на нормалното.
Във втория етап се връщат в менюто храните, които бяха отстранени от първия като внимателно наблюдавате за проявяване на признаци за нетолерантност към тях.
В последния етап включете физически тренировки, тъй като именно те ще доведат до подобрение в емоционалния ви баланс.

Специалистите са категорични, че почти е невъзможно да не отслабнете с тази диета, тъй като именно хормоните са тези, които играят огромна роля за напълняването и отслабването.

В първата фаза се набляга на безглутеновите зърнени продукти, плодовете, зеленчуците, ядки, семена, месо, маслини, риба, яйца, авокадо, соеви продукти, ленено семе и др.
Препоръчително е да приемате хранителни добавки като пробиотици, билкови екстракти за прочистване, рибено масло и фибри.

През втората фаза са позволени храните, които изхвърлихте от първата – стафиди, фурми, кафе, фъстъци и неорганични меса.
През цялото време пийте поне по 8 чаши вода на ден, пише dieti.info.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *