Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Чудна смес подобрява зрението ви за броени дни

Всеки ден стоим с часове пред компютъра – или работим с него, или в свободното си време предпочитаме да погледнем какво се случва с близки и приятели из социалните мрежи, и увреждаме своето зрение

Това стоене пред компютъра обаче изключително силно уврежда зрението ни. Затова е нужно да се замислим за очите си и да им помогнем да ни служат по-дълго време, съветва ни Фрамар.

Можете да помогнете на зрението си като с лекота направите тази ефективна рецепта от кисело мляко с коприва и магданоз.

zrenie-ochi
За да подобрите вашето зрение използвайте тези лесни лекове

За да разрешим проблемите със зрението ни, било то късогледство или далекогледство, не е необходимо да стигаме до корекция с очила или контактни лещи. Нужно е да се замислим от рано и да наблегнем на превенцията, за да не се налага да стигнем до очни лекари и скъпи очила.

Затова днес ще ви представим две изключително лесни и достъпни за всеки джоб, които обаче ви обещават много добри резултати.

За вътрешна употреба:

При първата ни рецепта са ви необходими връзка свеж магданоз. Нарежете я на ситно и я объркайте с една кофичка кисело мляко. За да усетите позитивните резултати е необходимо да консумирате от тази чудна смес по три пъти през деня поне за 30 дни.

Втората ни рецепта е подобен състав, но този път връзката магданоз е заменена с млади връхчета и листенца от коприва. Сега е сезонът на младата коприва и затова тя лесно може да бъде открита по полянки и горички.

Нарежете на дребно една чаша листа от коприва и я смесете с кисело мляко. Всеки ден, преди ядене поне 30 минути, си хапвайте от тази смес. След 40 дни сами ще започнете да усещате благотворното влияние върху зрението ви. Експерти разкриват, че с тази рецепта можете дори да коригирате и да свалите до 2 диоптъра от очилата ви.

За външна употреба:

Трябва да направите промивка на очите с отвара от невен.

За 1 доза ви е необходима 1 ч.л. сух невен, който ще запарите в 1 ч.ч. гореща вода под капак.

Трябва да стои така 5 минути, след това прецеждате през няколко пласта марля.

По принцип промивката трябва да се направи със стъклена медицинска чаша за очи, която се продава в аптеките и има форма на око.

Но ако нямате такава чашка, пробвайте с шепа.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *