ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Чудна напитка сваля по 2 кг на ден! Опитайте!

Тази изключително чудна напитка с изключителна ефективност ще ви помогне да се отървете от досадните килограми и от натрупаните излишни течности

Чудна напитка сваля по 2 кг на ден. Чрез нея не само ще се разделите с част от досадните ви килограми, но и от натрупаните излишни течности в тялото ви. Тази чудодейна напитка се приготвя от мляко и зелен чай.

Чудната диета се прилага само един ден, в който можете да свалите до 2 кг, пише За жената.

Трябва да повторим още веднъж, че този режим можете да приложете само за един ден, не повече от два пъти в месеца. Ако обаче имате някаква непоносимост към мляко и млечни продукти, ако с проблемни бъбреци или сте с ниско артериално налягане, в никакъв случай не прибягвайте до тази диета.

чудна напитка
Лесно отслабване с чудна напитка

Чудна напитка, с която ще свалите до 2 кг дневно, се приготвя от следните съставки.

Необходими са ви 1,5 л прясно обезмаслено мляко, 2 суп. лъжици изсушени листа зелен чай.

Препоръчваме ви зеленият чай да бъде закупен от специализиран магазин за здравословни храни или билкова аптека, за да сте убедени в качеството на съставките.

А ето и как се приготвя тази чудодейна отвара.

Първо е необходимо да сварите обезмасленото мляко. След това към него прибавете 2-те лъжици листа от зелен чай, които са фино смлени.  Важно условие е млякото да не е вряло, а да е само топло, когато поставяте в него зеления чай.

След като сте смесили съставките, оставете сместа да престои за около 20 минути. После е необходимо да прецедите течността.

Чудната напитка се консумира по една чаша на всеки два часа. Наред с тази отвара трябва да пиете и по-голямо количество минерална или изворна вода. Така ефектът ще е удивителен.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *