ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

ДОПЕЛХЕРЦ ХЕПАБАЛАНС / DOPPELHERZ HEPABALANCE

Съдържа сухи екстракти от артишок и бял трън (активен компонент силимарин)

Предназначение

hepabalance_web_LХЕПАБАЛАНС, оригинален продукт на Допелхерц, е хранителна добавка на растителна основа. Подобрява храносмилането, като оптимизира функциите на черния дроб. Оптимизира отделянето на жлъчни сокове, което е важно условие за здравословно регулиране на мастната обмяна, за контрол на липидите и по-специално на лошия холестерол в кръвта. Подобрява общото здраве след прекалена консумация на тежки, мазни храни и обездвижване (празнично).

Екстрактът от артишок листа съдържа биофлавоноида цинарин. Този компонент е мощен антиоксидант; насърчава отделянето на жлъчни сокове и подобрява чревната перисталтика. Облекчава при подуване на корема и запек.

Екстрактът от бял трън е богат на флавонолигнани. Това го прави подходящ за оптимизиране кондицията на жлъчката и черния дроб, както и за контрол върху стойностите на холестерола. Особено важно е наличието на флавоноида силимарин, който насърчава регенерацията на чернодробните клетки, ускорява освобождаването от токсини и предотвратява трансформацията на чернодробната тъкан във фиброзна.

Как се приема

Препоръчва се стандартен прием от три капсули – по една на всяко основно хранене, с много вода. Капсулите да се поглъщат цели.

Възможни нежелани ефекти

При превишаване на определената доза е възможна проява на лаксативен ефект.

Кога НЕ БИВА да се приема

Да не се дава на деца под 12 години!

Продуктът не е подходящ за бременни и кърмачки.

Не се препоръчва при запушени жлъчни пътища.

Не вземайте ХЕПАБАЛАНС при известна алергия към някоя от съставките.

Взаимодействие с други медикаменти

ХЕПАБАЛАНС може да потисне действието на кумариновите антикоагуланти. Ако сте на постоянна терапия с подобни лекарства, направете консултация за безопасността при комбиниране с ХЕПАБАЛАНС.

_________

Усреднена цена в аптеките – 6 лв за опаковка от 30 капсули

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *