Ефективно отслабване с девисил

Взема се девесил коренищата с корените. Четвърт чаена чаша ситно нарязана билка се залива с една чаена чаша студена вода. Кисне 8 часа. Сутринта се изпива между половин и една чаена чаша и къ накисната билка се доливат една чаша студена вода и две чаени лъжички водка или коняк. Оставя се за осем часа в хладилника. Вторичният воден извлек се пие на втория ден за намаляване на апетита при нарушение на мастната обмяна. Апетитът намалява силно за три-четири дни.

Смесват се 3 части плодове резене, 3 части цветове липа, 4 части цветове черен бъз, 4 части листа мента, 3 части цветове лайка. На 200 мл вряща вода се слагат 10 грама от добре смесените билки. Запарва се, прецежда се и се пие по една чаена чаша 2-3 пъти дневно като средство, което стимулира обмяната на веществата. Курсът на лечение е 8-10 седмици. Прави се вана с цикория. 400 грама от билката се залива с 3 литра вряща вода, запарват се два часа и течноста се прецежда. Излива се във вана с температура на водата 39 градуса. Процедурата продължава 10-15 минути и се прави през ден. Курсът включва 6-8 вани. Горещите вани с цикория имат добро потогенно средство и затова се включва в целия комплекс от средства за отслабване.


Публикувано в категории: Диети и отслабване » Любопитно » Мъжете и жените » Народна медицина

Автор

Няма коментари »

Напишете коментар


Още по темата

Как да се спасим от “излишна” кожа след отслабване

При отслабване проблемите на един загрижен за силуета си човек не свършват: след като постигне новите си килограми той с ужас установява, че кожата на новото му тяло е твърде обширна и увисва на неприятни гънки.

Как да изгаряме по 100 калории повече всеки ден

Кака Лара дава ценни съвети за трайно сваляне на килограмите

Лара, как успявате да поддържате перфектна форма – на тв екрана всичко се вижда…

О-о, не съм в перфектна форма. Спазвам специален хранителен режим. Бях качила 40 кг през първата ми бременност, след това ги свалих, тъй като проф. Донка Байкова ми направи режим на хранене.
Точно него спазвам до ден-днешен.

Плюсове и минуси на диетата без мляко

Отказът от мляко и млечни продукти става все по-популярен в диетите на знаменити хора. Млякото се свързва с доста болести и усложнения, освен това този тип хранене според привържениците му гарантира тънка талия и млада кожа.

Интериорът на кухнята като средство за отслабване

Някои странични на пръв поглед фактори, като интериорът на кухнята, имат съществено значение

КСЕНИКАЛ / XENICAL

Този медикамент съдейства за лечението на затлъстяване, като блокира усвояването на около една трета от мазнините в храната. Механизмът му на действие разчита на въздействие върху липазите – ензими, отговорни за разграждането на мазнините. Блокирането на тези ензими прави невъзможно усвояването на някои мазнини и организмът ги елиминира, без да ги асимилира

3 упражнения за бързо отслабване

Има начин да отслабвате, докато сте у дома – така че не търсете извинение в липсата на свободно време за фитнес!

5 мита за здравословното хранене, които пречат за отслабването

За успеха на диетата трябва да не само воля, а и да се освободим от вярата в някои популярни митове за здравословното хранене

Три напитки, които прекрасно изгарят мазнините!

Сред многообразието на диети и системи за отслабване, тези три напитки се смятат за перфектно решение при наднормено тегло

Стабилното и трайно отслабване зависи от мозъка

Колкото по-малко мислим за диети, толкова по-реален шанс имаме да сме слаби

9-me най-важни принципа на правилното хранене

Изпитана диета с гъби стопява бързо килограмите

Диета с гъби може да стопи излишните килограми без много усилия и гладуване