Ефективно отслабване с девисил

Взема се девесил коренищата с корените. Четвърт чаена чаша ситно нарязана билка се залива с една чаена чаша студена вода. Кисне 8 часа. Сутринта се изпива между половин и една чаена чаша и къ накисната билка се доливат една чаша студена вода и две чаени лъжички водка или коняк. Оставя се за осем часа в хладилника. Вторичният воден извлек се пие на втория ден за намаляване на апетита при нарушение на мастната обмяна. Апетитът намалява силно за три-четири дни.

Смесват се 3 части плодове резене, 3 части цветове липа, 4 части цветове черен бъз, 4 части листа мента, 3 части цветове лайка. На 200 мл вряща вода се слагат 10 грама от добре смесените билки. Запарва се, прецежда се и се пие по една чаена чаша 2-3 пъти дневно като средство, което стимулира обмяната на веществата. Курсът на лечение е 8-10 седмици. Прави се вана с цикория. 400 грама от билката се залива с 3 литра вряща вода, запарват се два часа и течноста се прецежда. Излива се във вана с температура на водата 39 градуса. Процедурата продължава 10-15 минути и се прави през ден. Курсът включва 6-8 вани. Горещите вани с цикория имат добро потогенно средство и затова се включва в целия комплекс от средства за отслабване.


Публикувано в категории: Диети и отслабване » Любопитно » Мъжете и жените » Народна медицина

Автор

Няма коментари »

Напишете коментар


Още по темата

Топла вода сутрин на гладно няма ефект при младежите!

Загубата на тегло би била изключително лесна, ако пиете по една чаша топла вода всяка сутрин на гладно!

Йога инструкторка: Можем да бъдем напълно здрави с подходящи упражнения и мислене!

Аз съм най-негъвкавият човек на света. И това го казва жена, която може да се върже на джуфка. Куп хора със завидна двигателна подготовка не биха и помислили да изпълнят правените от нея пози. А тя ги изпълнява с лекота, въпреки че е родена с недоразвита тазобедрена става и по всичко е изглеждало, че ще куца цял живот.

Ето как да изгаряме калории в градината и то забавно!

Драго Чая се отърва от 32 кг със здравословен режим

През последните седмици се говори, че Драго Чая е тежко болен и е спрял да се храни. Той е загубил над 30 кг, подлагайки се на “опасна диета” и било въпрос на време тотално да рухне. Истината обаче се оказа коренно различна.

Оригинална салата за пикник с ориз и лимон

Изгаряйте калории, докато се разхождате из квартала

Гимнастика в леглото за разтягане на мускулите

Използвайте градината като спортна площадка и спа център

Ефективни стратегии за неусетно изгаряне на калории

По-лесно се отслабва през лятото!

Това е сезонът на релаксиращата почивка, слънчевите бани и страхотните плодови коктейли!

Тарта c ягоди за отслабващи „дебелаци“

ПОТВЪРДЕНО: вечерята трябва да е лека!