Ефективно отслабване с девисил

Взема се девесил коренищата с корените. Четвърт чаена чаша ситно нарязана билка се залива с една чаена чаша студена вода. Кисне 8 часа. Сутринта се изпива между половин и една чаена чаша и къ накисната билка се доливат една чаша студена вода и две чаени лъжички водка или коняк. Оставя се за осем часа в хладилника. Вторичният воден извлек се пие на втория ден за намаляване на апетита при нарушение на мастната обмяна. Апетитът намалява силно за три-четири дни.

Смесват се 3 части плодове резене, 3 части цветове липа, 4 части цветове черен бъз, 4 части листа мента, 3 части цветове лайка. На 200 мл вряща вода се слагат 10 грама от добре смесените билки. Запарва се, прецежда се и се пие по една чаена чаша 2-3 пъти дневно като средство, което стимулира обмяната на веществата. Курсът на лечение е 8-10 седмици. Прави се вана с цикория. 400 грама от билката се залива с 3 литра вряща вода, запарват се два часа и течноста се прецежда. Излива се във вана с температура на водата 39 градуса. Процедурата продължава 10-15 минути и се прави през ден. Курсът включва 6-8 вани. Горещите вани с цикория имат добро потогенно средство и затова се включва в целия комплекс от средства за отслабване.


Публикувано в категории: Диети и отслабване » Любопитно » Мъжете и жените » Народна медицина

Автор

Няма коментари »

Напишете коментар


Още по темата

5 мита за здравословното хранене, които пречат за отслабването

За успеха на диетата трябва да не само воля, а и да се освободим от вярата в някои популярни митове за здравословното хранене

Три напитки, които прекрасно изгарят мазнините!

Сред многообразието на диети и системи за отслабване, тези три напитки се смятат за перфектно решение при наднормено тегло

9-me най-важни принципа на правилното хранене

Изпитана диета с гъби стопява бързо килограмите

Диета с гъби може да стопи излишните килограми без много усилия и гладуване

Кои са подводните камъни по време на диета?

Кой не иска да влезе във форма? Да имаше начин да затворите очи и да се съберете в роклята си от абитуриентската

Спанакът – храна за отслабване

Шведски учени обявиха, че мембраните в листните зеленчуци – т.н. тилакоиди, съдействат за отслабването и го правят по-успешно до 43%.

Пет мита за безглутеновата диета

Популярността на безглутеновата диета продължава да расте и много хора променят храненето си в съответствие с правилата й. Така се опитват да съхранят здравето си и да се освободят от излишни килограми. Сред точните правила на този тип хранене обаче витаят митове, които едва ли са полезни.

Проверете в каква спортна форма сте!

1. Кое е най-подходящото време от деня?

Отговорът на този въпрос варира според индивидуалните особености. Все пак, през лятото за предпочитане са по-хладните сутрешни или вечерни часове. През студените дни пък обратно – по-добре е да се ходи в топлите обедни часове, когато слънчевите лъчи ще ви заредят и с дефицитния през зимата витамин D.

Уникална нова диета-чудо „DASH“

Защо жените и мъжете се отнасят различно към телата си?

Как да отслабнем с масло от грейпфрут

Етеричните масла могат да съдействат на хората, желаещи да стопят излишните си килограми. Вдишването на масло от грейпфрут например намалява апетита 6 пъти!

Защо японците не са дебели?

Не само че много рядко ще срещнете дебел японец или японка, но те живеят по-дълго като цяло.