Ефективно отслабване с девисил

Взема се девесил коренищата с корените. Четвърт чаена чаша ситно нарязана билка се залива с една чаена чаша студена вода. Кисне 8 часа. Сутринта се изпива между половин и една чаена чаша и къ накисната билка се доливат една чаша студена вода и две чаени лъжички водка или коняк. Оставя се за осем часа в хладилника. Вторичният воден извлек се пие на втория ден за намаляване на апетита при нарушение на мастната обмяна. Апетитът намалява силно за три-четири дни.

Смесват се 3 части плодове резене, 3 части цветове липа, 4 части цветове черен бъз, 4 части листа мента, 3 части цветове лайка. На 200 мл вряща вода се слагат 10 грама от добре смесените билки. Запарва се, прецежда се и се пие по една чаена чаша 2-3 пъти дневно като средство, което стимулира обмяната на веществата. Курсът на лечение е 8-10 седмици. Прави се вана с цикория. 400 грама от билката се залива с 3 литра вряща вода, запарват се два часа и течноста се прецежда. Излива се във вана с температура на водата 39 градуса. Процедурата продължава 10-15 минути и се прави през ден. Курсът включва 6-8 вани. Горещите вани с цикория имат добро потогенно средство и затова се включва в целия комплекс от средства за отслабване.

ТОВА ЩЕ ВИ ПОМОГНЕ


Публикувано в категории: Диети и отслабване » Любопитно » Мъжете и жените » Народна медицина

Автор

Няма коментари »

Напишете коментар


Още по темата

Програма за коригиране на проблемните зони

Много хора не са доволни от фигурата си и при критичен поглед в огледалото откриват малки дефекти.

Момиче отслабна със 65 килограма с помощта на лесна диета

Затлъстяването сред тийнейджърите се превърна в социален проблем. Но това момиче успя с помощта на лесна диета да свали цели 65 килограма

Електрическа гривна спасява от лакомията

Гривната Pavlok наказва с лек електрически удар собственика си, ако той се отпусне да изяде нещо свръхкалорично и излишно според зададени по-рано параметри. Устройството, което може да се включи ръчно или автоматично, внимателно следи за поетите калории и реагира своевременно при нарушения.

Мисли и отслабвай, или още за това трудно ли се отслабва без диети?

Колкото по-малко мисли за диети, толкова по-реален става шансът човек да отслабне

Студът помага да отслабнем!

Експерименти на австралийски учени доказват, че ниските температури помагат на организма да изгаря интензивно калории. Това става чрез трансформиране на бялата мазнина в “добра” – кафява. Тук е важно да се припомни, че ние наистина имаме в тялото си два типа мазнини: бяла и кафява. Бялата е тази, която складира излишните калории във вид на депа по корема, задните части и бедрата.

Отслабвайте здравословно с тези съвети и рецепти за ястия!

Не само че не трябва да пропускате закуската, ами трябва да закусвате като цар!

Тези билки и храни ще ви помогнат да отслабнете!

Много лесно и ефективно е да включите в менюто си тези билки и храни или да вземете екстракт от тях във вид на таблетки.

Осем грешки, които провалят диетите

Ако сте от сутринта само на едно кафе или на малко парченце хляб с масло, малко след закуската гладът ще започне да ви тормози. Закусете нормално, като се стараете да поемете повече протеини. Така по-дълго време ще можете да контролирате желанието си да похапнете нещо преди обяд.

Вашата тайна съставка за отслабване е …

Оцет! С незаменимата си способност да изгаря мазнини!

Пет лесни трика за ускорен метаболизъм

Всеки опитен диетолог може да ви обясни, че за успешна борба с наднормените килограми е необходимо да ускорите метаболизма: така тялото ще изгаря повече калории за единица време.

Задължително е да ядете тези храни!

Когато става въпрос за здравословно хранене и поддържане на здравословно телесно тегло, физическите упражнения не са достатъчно средство.

Как да се спасим от “излишна” кожа след отслабване

При отслабване проблемите на един загрижен за силуета си човек не свършват: след като постигне новите си килограми той с ужас установява, че кожата на новото му тяло е твърде обширна и увисва на неприятни гънки.