Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Подарете този пилинг на кожата си, за да е здрава и красива!

Една лесна и бърза рецепта за пилинг на кожата, който ще я направи красива, здрава и свежа

Пролетта бавно и сигурно настъпва, а с нея и тялото ни се нуждае от повече грижи. Освен, че искаме да свалим излишните килограми, натрупани през зимата, трябва да обърнем внимание и на нашата кожа.

Трябва да я подготвим за пролетта и слънчевите лъчи по най-добрия начин, за да ни се отблагодари със здраве и красота.

За да посрещнем пролетта с красива кожа е необходимо поне веднъж на ден да й обръщаме по няколко минути внимание и да й подарим грижи.

piling
За здрава и красива кожа направете този полезен пилинг

Препоръчително е, за да се радваме на гладка, здрава, красива и блестяща кожа, всяка седмица да правим лек пилинг. Чрез този пилинг ние ще почистим епидермиса си от мъртви клетки.

Днес ще ви препоръчаме една изключително лесно изпълнима и изключително ефективна рецепта за пилинг на кожата. Нужните ви съставки са зелен чай, кристална захар и кокосово масло.

И трите съставки имат своя уникален принос за здравето и красотата на кожата ви. Така например, зеленият чай ще успокои епидермиса ви, ще направи равномерен тена и ще направи кожата ви по-еластична и стегната.

Кристалчетата захар нежно ще ексфолира кожата ви, а кокосовото масло ще ви хидратира по неповторим начин. Именно така ще ограничите до минимум риска от появата на неприятните стрии и ще хидратирате и подхраните в дълбочина кожата по тялото ви.

Стиска листа от зеления чай се смила в кухненския робот. Към тях се добавя половин чаша от кокосовото масло и една чаша кристална захар. След като всичко се обърка добре, се слага в стъклен съд и се съхранява на хладно място.

Препоръчва се пилинг на кожата да си правите на мокра кожа и с леки масажни движения разтривайте желаните от вас зони. След около 2 минути можете да изплакнете обилно с топла, но не и гореща вода.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *