ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Билки хармонизират енергиите и връщат здравето

Китайската медицина учи, че повечето болести се появяват заради липса или застой на енергии

Chinese herbs И докато лечението с билки в България е било приоритет на бабите и знахарките, в Китай билколечението е изучавано точно толкова сериозно и задълбочено, колкото и анатомията. Медицинската школа цигун прави диагностика и лекува с упражнения и билки за разпределяне на енергиите.

За да се справите със застоя на енергии спортувайте редовно и пийте повече течности. Направете си отвара от мента, маточина и бял равнец. Ментата и маточината се слагат в съотношение едно към едно. Равнецът е наполовина от количеството, което са маточината и ментата. Пие се сутрин и вечер по една чаена чаша.

При задух или астма е нужна билка, добавяща ян енергия, но заедно с билка срещу застой. Ако се внесе ян, но не се осигури задвижване, се получава вредно натрупване. При отпадналост и физическа умора явно липсва ян енергия. Тогава ще помогне отвара от бабини зъби. Препоръчва се и при проблеми с потентността.

Полският хвощ се прилага при недостиг на ян в далака. Тогава има кръвотечения от носа, в червата, белия дроб, матката. При недостиг на ян органите нямат сила да се задържат и се смъкват -пролапс на матка, бъбреци, черен дроб.

За да балансирате ин-енергията пийте отвара от сладник. Тя помага при сърцебиене, стягане в сърдечната област и висока температура.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *